AniCura Skien Dyreklinikk stenger lokalene på Gulset

Fra 1. mai 2024 vil vår lokasjon være i Luksefjellveien 30, Skien. Les mer

AniCura Skien flytter over til Rising Dyreklinikk

Fra 1. mai vil vår nye, samlede styrke være tilgjengelig for dere ved AniCura Skien og Rising Dyreklinikk, Luksefjellveien 30, 3716 Skien.

Kjære kunder!

Vi vil rette en stor takk til hver og en av dere for de mange fantastiske årene vi har delt sammen med dere og deres kjæledyr på klinikken vår på Gulset.

Som en del av vår pågående forpliktelse til å forbedre og utvide våre tjenester, er vi glade for å kunngjøre at vi flytter over til AniCura Rising Dyreklinikk. Der vil vi kunne gi dere enda bedre dyrehelseomsorg og oppfølging.

Vår siste åpningsdag hvor vi tar i mot pasienter er onsdag 24. april. Fra 1. mai vil vår nye, samlede styrke være tilgjengelig for dere ved AniCura Skien og Rising Dyreklinikk, Luksefjellveien 30, 3716 Skien. Ansatte fra Skien vil følge med videre, men dessverre ikke klinikkleder Camilla A. Krogsrud og Jan Håkon Greaker.

Vi lover at dere vil motta den samme dedikerte omsorgen som før. Journalene vil bli overført til AniCura Skien og Rising Dyreklinikk, en overgang som sikrer optimal oppfølging av deres kjæledyr. Skulle dere ønske å bytte til en annen klinikk enn AniCura Skien og Rising Dyreklinikk, vil vi være behjelpelige med å flytte over nødvendige journaler. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål.

Viktige datoer i forbindelse med flyttingen:

  • 25. og 26. april: 
    Klinikken tar ikke imot pasienter men du kan fortsatt nå oss via telefon for resepter o.l.
  • 29. og 30. april:
    Lokalene på Gulset er stengt
  • 1. mai:
    Skien og Rising Dyreklinikk er åpen på adressen Luksefjellvegen 30, 3716 Skien

Hva skjer med AniPlan?

Ditt dyr vil fremdeles være medlem i AniPlan, og du kan benytte deg av AniPlans tjenester hos oss frem til og med 30. April. Fra 1. mai vil AniPlan-abonnementet ditt automatisk flyttes til AniCura Skien og Rising Dyreklinikk.Ta kontakt med oss dersom du ønsker å endre dette til en annen AniCura-klinikk, eller du vil avslutte abonnementet når driften i lokalene på Strømdaljordet opphører. Vi har også klinikker i Gvarv og på Notodden om det er nærmere for deg, og vi hjelper deg gjerne med å overføre AniPlan-medlemskapet dit du ønsker. 

AniCura Rising Dyreklinikk

AniCura Rising Dyreklinikk ble etablert i 1985, og er i dag en anerkjent dyreklinikk med 8 dedikerte veterinærer. Heidi Haugholt er smådyrspesialist i hund- og kattesykdommer. Nora Vasdal og Agnethe Solberg Lillefjære er under utdanning som smådyrspesialist kandidater.Les mer om veterinærene våre her: www.anicura.no/klinikker/rising-dyreklinikk/Klinikken har også seks ansatte dyrepleiere hvorav fire av disse har en etterutdannelse i anestesi og analgesi med eksamen fra Norges Miljø og Biovitenskapelige universitet. I tillegg har en av disse også etterutdanning i akutt –og intensivbehandling. Flere har videreutdannelse innen tannhelse. Det er også ansatt tre klinikkassistenter.Vi ble en del av AniCura-familien i 2014 og har siden den gang forpliktet oss til å levere enestående dyrehelseomsorg til våre kunder og deres firbente venner.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.