AniCura setter fokus på seniorer

Bestill en utvidet seniorundersøkelse i mars på alle våre klinikker. Les mer

Veterinærmedisin har utviklet seg med rekordfart de siste 20 årene både på behandlingsalternativer, teknologi og kunnskap. Dessverre er det en enorm kostnad for en dyreklinikk å kunne tilby avanserte behandlingsmetoder og diagnostisk utstyr som røntgen, ultralyd og mer avanserte enheter som MRI og CT-scan. Videre må kontinuerlig videreutdanning gjennomføres årlig av personell for å benytte seg av disse fasilitetene.

Siden veterinærmedisinsk behandling ikke er støttet av staten kreves det mye kapital for å finansiere denne innvesteringskostnaden. Ofte ser vi at utredninger og behandling overstiger eiers finansielle muligheter, og noen ganger er avlivning da eneste løsning. Dette er et utfall vi aldri ønsker å se, og vi anbefaler alle våre kunder å tegne en dyreforsikring. Ofte er det en misforståelse at kun rasehunder trenger forsikring pga kostnaden av valpekjøpet, alle dyr kan bli syke eller skadet og trenge behandling, uansett opphav. Det er dette er en veterinærforsikring dekker.

Når du har funnet noen gode forsikringsalternativer anbefaler vi sterkt å ta kontakt med selskapene for å høre om de utfører direkteoppgjør med veterinærklinikkene. Dette innebærer at etter endt behandling hos dyrlegen vil klinikken sende hele oppgjøret til forsikringsselskapet og eieren får kun fakturert egenandelen. Dersom et forsikringsselskap ikke utfører direkteoppgjør må du som eier dekke hele veterinærutgiftene selv og sende inn kvitteringer for betalt behandling inn til selskapet.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.