Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Back to www.anicura.no

Betaling og priser

Hos AniCura Dyreklinikk Drammen tar vi imot kontant betaling eller betaling med kort. Det er mulig å betale med Mastercard. I tillegg tilbyr vi betaling gjennom Klarna

Vi anbefaler at man forsikrer kjæledyret sitt, slik at man får den hjelpen man trenger dersom uhellet skulle være ute, og kjæledyret ditt blir sykt eller skadet. Sykdomsutredninger og behandling krever ofte både spesialutstyr og spesialkompentasne, noe som fører til økte veterinærutgifter. Ved et forsikret kjæledyr, blir den økonomiske belastningen mindre for eier. 

Vi har direkteoppgjørsavtale med forsikringsselskapene Agria, IF og Gjensidige, mot et administrasjonsgebyr. Gi beskjed til oss i resepsjonen eller over telefon dersom dette er aktuelt.

Forsikring av kjæledyr

Vi anbefaler at du tegner en forsikring for ditt dyr. Sykdom kan kreve langvarig behandling og skader kan bli omfattende, og da er det godt å få dekket mye av kostnadene via forsikring.