Betaling og priser

Betaling hos oss skal hovedsaklig skje samme dag som du er innemed ditt dyr. Hos oss kan du betale kontant eller med de fleste bank- eller kredittkort. Vi gir ikke ut giro/faktura.

Hos AniCura Dyreklinikk Drammen tar vi imot kontant betaling eller betaling med kort. Det er mulig å betale med Mastercard. I tillegg tilbyr vi betaling gjennom Resurs Bank. Les mere om Dyrekonto her

Vi anbefaler at man forsikrer kjæledyret sitt, slik at man får den hjelpen man trenger dersom uhellet skulle være ute, og kjæledyret ditt blir sykt eller skadet. Sykdomsutredninger og behandling krever ofte både spesialutstyr og spesialkompentasne, noe som fører til økte veterinærutgifter. Ved et forsikret kjæledyr, blir den økonomiske belastningen mindre for eier. 

Direkteoppgjør med Agria, IF og Gjensidige

Er ditt dyr forsikret i Agria, IF eller Gjensidige kan vi hjelpe med et direkteoppgjør. Dette betyr at vi sender inn oppgjøret til forsikringsselskapet ditt og vi vil da få en tilbakemelding vedrørende størrelsen på din egenandel. På den måten behøver ikke du å legge ut for hele fakturasummen. Det er viktig å merke seg at denne løsningen vil bli belastet et administrasjonsgebyr for hver sak som blir sendt inn. NB: denne løsningen gjelder kun dersom førstegangsregningen er på over 5000 kroner. Gi beskjed til oss i resepsjonen eller over telefon dersom dette er aktuelt. Vi trenger da forsikringsnummeret på forhånd.

Forsikring av kjæledyr

Vi anbefaler at du tegner en forsikring for ditt dyr. Sykdom kan kreve langvarig behandling og skader kan bli omfattende, og da er det godt å få dekket mye av kostnadene via forsikring.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.