Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Tannkampanje mai 2019

Et av de vanligste helseproblemer hos hunder og katter er dårlig tannhelse. Dette kan skyldes manglende kunnskap om hvor viktig det er å stelle tennene til sin hund eller katt, men også at hunder og katter lever lenger i dag.

Vi vet at forekomsten av tannløsning hos hunder og katter øker med alderen. Nå satser vi ved AniCura-klinikkene i Oslo, Bærum og Sandvika igjen på en tann- og munnhelsekampanje. Vi vil informere hunde- og katteeiere om hvor viktig regelmessig tannpleie og tannkontroller er for å slippe ubehagelige overraskelser.

Mange hunder og katter går lenge med ubehandlet tannkjøttbetennelse. Immunforsvaret er i konstant aktivitet for å bekjempe denne betennelsen og kjæledyret kan bli mer mottagelig for andre infeksjoner. Betennelsen danner lommer i tannkjøttet der bakteriene samles og trives. Når hunden eller katten tygger, kan bakterier frigjøres og føres videre rundt i kroppen, også til organer som nyrer, lever og hjerte. Dette kan gi alvorlige følgesykdommer. Derfor er regelmessige tannkontroller og daglig tannbørsting viktig.

Her kan du lese mer om tannbehandling.


Tannkampanje i AniCura


I hele mai 2019: 

  • Tannrens med gratis tannrøntgen av alle tenner
  •  30% rabatt på utvalgte tannprodukter fra Orion Pharma; Bucadog tannpasta, Bucadog tyggelapper og Bucacat tannpasta
  •  20% rabatt på utvalgte tannprodukter fra Virbac; 
    Veggiedent tyggepinner, tannkrem og tannbørste

 

Tilbudene gjelder på alle AniCura i Oslo-regionen*. 


Ring din AniCura klinikk i dag for å bestille tid til tannrens! 

 

*Ved AniCura Dyresykshus Oslo gjelder kun tilbud på salgsvarer.

Flere nyheter