Tannkampanje mai 2019

Et av de vanligste helseproblemer hos hunder og katter er dårlig tannhelse. Dette kan skyldes manglende kunnskap om hvor viktig det er å stelle tennene til sin hund eller katt, men også at hunder og katter lever lenger i dag.

Vi vet at forekomsten av tannløsning hos hunder og katter øker med alderen. Nå satser vi ved AniCura-klinikkene i Oslo, Bærum og Sandvika igjen på en tann- og munnhelsekampanje. Vi vil informere hunde- og katteeiere om hvor viktig regelmessig tannpleie og tannkontroller er for å slippe ubehagelige overraskelser.

Mange hunder og katter går lenge med ubehandlet tannkjøttbetennelse. Immunforsvaret er i konstant aktivitet for å bekjempe denne betennelsen og kjæledyret kan bli mer mottagelig for andre infeksjoner. Betennelsen danner lommer i tannkjøttet der bakteriene samles og trives. Når hunden eller katten tygger, kan bakterier frigjøres og føres videre rundt i kroppen, også til organer som nyrer, lever og hjerte. Dette kan gi alvorlige følgesykdommer. Derfor er regelmessige tannkontroller og daglig tannbørsting viktig.

Her kan du lese mer om tannbehandling.


Tannkampanje i AniCura


I hele mai 2019: 

  • Tannrens med gratis tannrøntgen av alle tenner
  •  30% rabatt på utvalgte tannprodukter fra Orion Pharma; Bucadog tannpasta, Bucadog tyggelapper og Bucacat tannpasta
  •  20% rabatt på utvalgte tannprodukter fra Virbac; 
    Veggiedent tyggepinner, tannkrem og tannbørste

 

Tilbudene gjelder på alle AniCura i Oslo-regionen*. 


Ring din AniCura klinikk i dag for å bestille tid til tannrens! 

 

*Ved AniCura Dyresykshus Oslo gjelder kun tilbud på salgsvarer.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.