Nyhet! AniPlan valp og kattunge

Fra 1. februar 2022 tilbyr vi AniPlan også til valp og kattunge. AniPlan valp og kattunge inneholder de viktigste forebyggende helsetjenester til fast, lav månedspris. Du får alle anbefalte vaksiner til hund og katt, helsesjekk og ubegrenset med besøk hos våre veterinærer i AniCura-appen. Gi ditt nye familiemedlem en trygg og god start på livet.

AniPlan valp

Vi har utviklet AniPlan valp for å gi alle valpeeiere trygghet for at helsen til valpen er ivaretatt. Inkludert i helseplanen er alle anbefalte grunnvaksiner til hund i Norge. Samtidig med vaksineringen blir det foretatt en grundig helsesjekk på hunden der veterinæren blant annet ser på tenner, bitt, kjønnsorganer, navle, ører, øyne, hud, pels, slimhinner, lytter på hjerte og lunger og kjenner over hundens buk og ledd. Les mer om grunnvaksinering av hund her

Ved seks måneders alder er det lurt å ta en juniorkontroll, denne er også inkludert i AniPlan valp. Det skal skje mye i valpens utvikling fra den siste vaksinen er satt ved 4-måneders alder og frem til neste vaksinering rundt et år. Veterinæren tar en generell helsekontroll med sjekk av tenner, tannfelling og tannstilling. Vi gir råd, ser på hold og snakker om fôring og normal valpeadferd.
Ved behov klipper vi klørne til valpen. Les mer om juniorkontroll her

Dersom du tegner AniPlan valp får du også 10% rabatt på HD/AD eller Patella-attest.

Endel raser  er arvelig disponert for HD (hofteleddsdysplasi) eller AD (albueleddsdysplasi), og anbefaler vi at de tas røntgen av i henhold til anbefalinger fra raseklubben. Dette er lurt å gjøre uansett om hunden skal brukes i avl eller ikke, siden det vil si noe om arvbarheten til foreldre og søsken, samt at man bør stille diagnosen tidligst mulig dersom de har en av skjelettlidelsene. Det finnes ulike typer behandling som kan hjelpe hunden, samt at  ved å tilrettelegge trening og riktig fôring kan man unngå eller redusere symptomer. Les mer om HD/AD her

På noen raser anbefales det at HD/AD røntgen tas etter fylte 18 måneder, og da vil avtaleperioden for AniPlan valp være avsluttet. Du kan likevel benytte rabatten dersom du fortsetter med AniPlan basis eller pluss i neste avtaleperiode.

Endel små hunderaser er utsatt for å få patellaluksasjon. Dette er en tilstand der kneskålen ikke ligger som den skal i kneet, og dermed blir løsere enn den skal være. På sikt blir dette ofte smertefullt og problematisk for hunden. Norsk Kennelklub (NKK) har et sentralt register for patellastatus på alle raser, og veterinærer må ha en egen avtale med NKK for å kunne gi en offisisell bedømmelse av eventuell patellaluksasjon hos en hund. Undersøkelsen er viktig for den enkelte hund, men også i forhold til avlsarbeid for å få friskere hunder i fremtiden. Les mer om patella-attest her.

I tillegg har alle AniPlan-medlemmer ubegrenset med kloklipp og resepter, samt fri tilgang til AniCura-appen hvor du kan møte en av våre veterinærer hver dag mellom 7-22. Les mer om AniCura-appen her

Hva er inkludert i AniPlan valp

 • Anbefalte grunnvaksiner med helsesjekk, inkludert revaksinering ved 12 måneder. 
 • Junior – og tannkontroll  
 • Ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen
 • Ubegrenset med kloklipp
 • Ubegrenset med resepter
 • 10% på HD/AD røntgen ELLER Patella - attest*

 

*Rabatt kan brukes etter at avtaleperioden for AniPlan Valp er over, dersom man fortsetter med AniPlan basis eller pluss i 12-måneder.

I tillegg får du

 • 10% rabatt på alt fôr fra Royal Canin, Hill's og SPECIFIC*  

 

       *utvalget varierer fra klinikk til klinikk

 • 10% rabatt på utvalgte produkter i butikken
 • 15% rabatt på dyreforsikring fra Gjensidige
 • Gratis direkteoppgjør ved bruk av forsikring
 • 30% rabatt på ormebehandling ved utenlandsreise*

     

       *Medisin er ikke inkludert

Hvordan fungerer AniPlan valp og hva koster det?

AniPlan valp koster kr 279,- i måneden. Du tegner abonnementet på en av våre klinikker, og deretter betaler du månedlig via avtalegiro. Abonnementet kan brukes på tvers av våre klinikker.
AniPlan valp har en avtaleperiode på 12 måneder. Etter at 12-månedersperioden er ferdig, overføres abonnementet automatisk til AniPlan basis dersom du ikke gir beskjed innen utgangen av avtaleperioden. Du vil få varsel 2 måneder før avtaleperioden ender.

AniPlan kattunge

Vi har utviklet AniPlan kattunge for å gi alle nye katteeiere trygghet for at helsen til kattungen er ivaretatt. Inkludert i helseplanen er alle anbefalte grunnvaksiner til katt i Norge. Samtidig med vaksineringen blir det foretatt en grundig helsesjekk av katten der veterinæren blant annet ser på tenner, bitt, kjønnsorganer, navle, ører, øyne, hud, pels, slimhinner, lytter på hjerte og lunger og kjenner over kattens buk og ledd. Les mer om grunnvaksinering av katt her.

Dersom du tegner AniPlan kattunge får du også 10% rabatt på kastrering og ID-merking av katten. Vi anbefaler kastrering av katter som ikke skal brukes i avl, hunnkatter for å unngå uønskede svangerskap og løpetidsadferd, og hannkatter for å forebygge markeringsbehov og rømming. Les mer om kastrering av katt her.

Vi anbefaler at alle katter ID-merkes slik at de enklere kan finne tilbake til sine eiere dersom de kommer bort. Dette gjelder både innekatter og utekatter, plutselig kommer innekatten seg ut et åpent vindu. Id-merking utføres ved at en mikrochip injiseres under huden mellom skulderbladene på katten, og kan gjøres mens dyret er våkent. Les mer om ID-merking her

I tillegg har alle AniPlan-medlemmer ubegrenset med kloklipp og resepter, samt fri tilgang til AniCura-appen hvor du kan møte en av våre veterinærer hver dag mellom 7-22. Les mer om AniCura-appen her

Hva er inkludert i AniPlan kattunge

 • Anbefalte grunnvaksiner med helsesjekk, inkludert revaksinering ved 12 måneder. 
 • 10% rabatt på kastrering og ID-merking
 • Ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen
 • Ubegrenset med resepter
 • Gratis direkteoppgjør ved bruk av forsikring

   

I tillegg får du

 • 10% rabatt på utvalgte produkter i butikken
 • 15% rabatt på dyreforsikring fra Gjensidige
 • Gratis direkteoppgjør ved bruk av forsikring
 • 10% rabatt på alt fôr fra Royal Canin, Hill's og SPECIFIC*  

 

       *utvalget varierer fra klinikk til klinikk

 

Hvordan fungerer AniPlan kattunge og hva koster det?

AniPlan kattunge koster kr 179,- i måneden. Du tegner abonnementet på en av våre klinikker, og deretter betaler du månedlig via avtalegiro. Abonnementet kan brukes på tvers av våre klinikker.
AniPlan kattunge har en avtaleperiode på 12 måneder. Etter at 12-månedersperioden er ferdig, overføres abonnementet automatisk til AniPlan basis dersom du ikke gir beskjed innen utgangen av avtaleperioden. Du vil få varsel 2 måneder før avtaleperioden ender.

Vi anbefaler alltid forsikring i tillegg til AniPlan, i tilfelle sykdom eller skade skulle oppstå

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.