Innleggelse av katt

Hvis et dyr trenger behandling som det er vanskelig å gi hjemme, tilbyr flere av våre dyresykehus og -klinikker muligheten til å legge katten din inn for behandling for en dag eller for en lengre periode.

Behovet for innleggelse kan for eksempel melde seg for indremedisinske pasienter som trenger lengre tids væskebehandling, medisinering og observasjon, eller etter en større operasjon. Mens katten er innlagt, blir det utført både nødvendige undersøkelser og videre behandling. Hvis det skulle oppstå behov for større tiltak enn det som er planlagt fra begynnelsen, kontakter vi deg for å diskutere. Det samme gjør vi selvfølgelig om tilstanden til katten din endres mens vi har den innlagt.

Om katten din er inne til operasjon, tar vi alltid kontakt etter utført operasjon.

Katten kan være innlagt i én enkelt dag, eller ha behov for lengre innleggelse. Ved overnatting bor dyret ditt i et eget stort bur med tepper og tilgang til vann. Katter har tilgang til egen kasse som vi rengjør flere ganger daglig, og de får individuelt tilpasset kost flere ganger i døgnet.

Infeksjonsavdeling

Infeksjonsavdelingen er for de av våre pasienter som behandles for mistenkte smittsomme sykdommer som f.eks. diare, oppkast, lungebetennelse eller parasitter av ymse slag.

Videre behandling

På hverdager får du regelmessig rapport om ditt dyrs helsetilstand. Ansvarlig veterinær eller avdelingsdyrepleier ringer deg også for å diskutere den videre behandlingsplanen. Om dyrets tilstand forverres, eller om vi behøver å sette inn større tiltak som ikke er planlagt, kontakter vi deg alltid før behandlingen igangsettes.

Besøk

De aller fleste pasienter finner seg godt til rette på dyresykehuset. Men det kan forekomme tilfeller der katten har behov for å treffe familien sin eller omvendt. Snakk med din veterinær om dette, og lag en avtale sammen. Det er ikke alltid det er det beste for dyret å få besøk - det kan virke stressende, og det kan iblant også være svært opprørende for eier å se sitt dyr sykt. 

Finn en klinikk nær deg

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.