Vår arbeidsplass

AniCura. Et sted du trives.

Som kollega i AniCura er du en del av et raskt voksende selskap der nye nettverk skapes hver dag. Sammen danner vi en heterogen gruppe, vi har ulike bakgrunner og nasjonaliteter, men vi deler kjærligheten til dyrene og troen på at når vi er sammen kan vi gjøre ting enda bedre. Hver dag deler vi kompetanse og erfaringer med hverandre for å utvikle og tilby den beste mulige veterinærmedisin.

Vi har et arbeidsmiljø som preges av varme og omsorg, både for dyr og dyreeiere og for hverandre, og vi stiller høye krav til profesjonalitet og utvikling.

Hos oss får du muligheten til å ta del i alle goder som et stort selskap kan tilby i form av  strukturert kompetanseutvikling. Samtidig jobber alle våre dyresykehus og –klinikker svært selvstendig, og den enkelte medarbeider har gode muligheter til å påvirke sin daglige arbeidssituasjon.

For oss er det viktig at alle medarbeidere har et åpent sinn og en ambisjon om stadig forbedring av virksomheten. Det handler om alle sider av vår hverdag, fra å være med på den siste utviklingen innen veterinærmedisinen, til å forbedre hver lille detalj når det gjelder hvordan vi møter dyr og dyreeiere med varme og omsorg. Alle som begynner å jobbe i AniCura blir inviterte med på denne fantastiske reisen. 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.