"Gi-bort-dag" på AniCura Byåsen

Lørdag 11. juni inviterte AniCura Byåsen kjæledyrene til brukere av Gryta Aktivitetssenter til gratis undersøkelse og behandling på klinikken. Tilbudet er rettet mot tidligere rusmisbrukere og andre vanskeligstilte, og ble godt mottatt!

I tillegg til undersøkelse og behandling fikk alle besøkende en bag med sunt og godt fôr tilpasset deres dyr, samt leker og utstyr. Kuler ble undersøkt, klør ble klippet, en hund trengte tannbehandling, og en annen fikk laserbehandling av en vond rygg. Alle fikk vaksine. Eierne kost seg med vafler og kaffe mens dyrene ble undersøkt. 

"Vi fikk hjelp fra fôrprodusentene Eukanuba, Hills og Specific, vaksineprodusentene MSD og Merial samt utstyrsleverandøren Kruuse, " forteller veterinær Titti Mjaaland Skaar, som synes det er godt å kunne gjøre en forskjell for disse dyrene. I tillegg til henne stilte en hel rekke dyrepleiere opp og jobbet gladelig gratis på egen fritid. 

Adressa var på plass og laget en reportasje om dagen. 

Link: http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/06/12/Stilte-opp-gratis-for-kj%C3%A6ledyrene-12880161.ece

 

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.