AniCura setter fokus på seniorer

Bestill en utvidet seniorundersøkelse i mars på alle våre klinikker. Les mer

"Gi-bort-dag" på AniCura Byåsen

Lørdag 11. juni inviterte AniCura Byåsen kjæledyrene til brukere av Gryta Aktivitetssenter til gratis undersøkelse og behandling på klinikken. Tilbudet er rettet mot tidligere rusmisbrukere og andre vanskeligstilte, og ble godt mottatt!

I tillegg til undersøkelse og behandling fikk alle besøkende en bag med sunt og godt fôr tilpasset deres dyr, samt leker og utstyr. Kuler ble undersøkt, klør ble klippet, en hund trengte tannbehandling, og en annen fikk laserbehandling av en vond rygg. Alle fikk vaksine. Eierne kost seg med vafler og kaffe mens dyrene ble undersøkt. 

"Vi fikk hjelp fra fôrprodusentene Eukanuba, Hills og Specific, vaksineprodusentene MSD og Merial samt utstyrsleverandøren Kruuse, " forteller veterinær Titti Mjaaland Skaar, som synes det er godt å kunne gjøre en forskjell for disse dyrene. I tillegg til henne stilte en hel rekke dyrepleiere opp og jobbet gladelig gratis på egen fritid. 

Adressa var på plass og laget en reportasje om dagen. 

Link: http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/06/12/Stilte-opp-gratis-for-kj%C3%A6ledyrene-12880161.ece

 

Flere nyheter

 • Pass godt på din eldre firbeinte venn! AniCura setter fokus på seniorer

  Eldre kjæledyr har økt risiko for en rekke aldersrelaterte sykdommer. Regelmessige undersøkelser kan heldigvis avsløre skjulte lidelser og betydelig forbedre livskvaliteten for våre gamle venner. Hos AniCura har vi ekstra fokus på seniorkjæledyr og tilbyr utvidede seniorundersøkelser for tidlig oppdagelse og behandling av aldersrelaterte sykdommer.
   Les mer om dette
  • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

   Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
    Les mer om dette
   • Tur i snø og kulde

    I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.