Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

AniCura Dyreklinikk Sandvika

Hos AniCura Dyreklinikk Sandvika har vi egen akupunktør, kiropraktor og hundemassør.

Cecilie Askvig ble uteksaminert som veterinær i 1989 ved Tierärztliche Hochschule i Hannover, Tyskland og kan på den måten kombinere ”skolemedisinen” med akupunktur og kiropraktikk. Når hun starter behandlingen, setter hun seg først ned og går grundig gjennom de forhold som kan være av betydning for problemet som hunden eller katten har. Hun foretar alltid en medisinsk undersøkelse, og konsentrerer seg om helheten i det hun finner.

Greta Oldfield er utdannet dyrepleier ved Norges Veterinærhøgskole, diplomert hundemassør ved Nordisk hundemassasjeskole og hunderehabiliteringsterapeut (fysioterapeut for hunder) med tittelen CCRP via Universitetet i Tennessee, USA. Greta er daglig leder for AniCura Dyreklinikk Sandvika sin rehabiliteringsavdeling.

 

Ring oss på 40012800  for henvisninger eller send oss en epost på sandvika@anicura.no