AniCura satser langsiktig i Norge

Artikel Norsk veterinærtidsskrift Nummer 5/2015 Foto: Oddvar Lind

"Vi ønsker å sette standarden for kvalitet."

AniCura satser langsiktig i Norge og Norden. Vi har investert rundt 250 millioner kroner i nye lokaler og opprustning av klinikker de siste tre årene. Målet er å sette standarden for kvalitet og service, sier Øyvind Johnsen Brøgger som er daglig leder for AniCura i Norge. Han er økonom av utdannelse og innrømmer raskt at dette ikke er en bransje for "raske klipp", det vil si lettjente penger.

Les hele historien

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.