AniCura satser langsiktig i Norge

Artikel Norsk veterinærtidsskrift Nummer 5/2015 Foto: Oddvar Lind

"Vi ønsker å sette standarden for kvalitet."

AniCura satser langsiktig i Norge og Norden. Vi har investert rundt 250 millioner kroner i nye lokaler og opprustning av klinikker de siste tre årene. Målet er å sette standarden for kvalitet og service, sier Øyvind Johnsen Brøgger som er daglig leder for AniCura i Norge. Han er økonom av utdannelse og innrømmer raskt at dette ikke er en bransje for "raske klipp", det vil si lettjente penger.

Les hele historien

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.