Elverum Dyrehospital slutter seg til AniCura

AniCura, som er ledende innen høykvalitativ veterinærmedisinsk behandling av selskapsdyr øker nå sitt veterinærmedisinske tilbud i Norge gjennom sammenslåing med Elverum Dyrehospital. Klinikken får i AniCura en langsiktig partner som gir økte muligheter for ytterligere profesjonalisering og et enda bedre tilbud til kundene.

I 2008 gikk Dyrlegene på Kirkestua og Elverum Smådyrklinikk sammen og dannet Elverum Dyrehospital, som i dag har et allsidig veterinærmedisinsk tilbud for hund, katt og øvrige smådyr. Teamet består av fire veterinærer, fem dyrepleiere og assistenter, og sammen tar de imot ca. 9 500 pasienter årlig. Primært kommer disse fra Hedmark og Oppland. I tillegg huser klinikken en ambulerende veterinær som besøker produksjonsdyr i hele regionen.

Elverum Dyrehospital har veterinærer med spisskompetanse i kirurgi, kardiologi, oftalmologi og odontologi. Innen disse feltene tilbys spesialiserte behandlinger og operasjoner. Klinikken er utrustet med digitalt røntgen, avansert ultralyd, og eget laboratorium med toppmoderne utstyr for sikre analyser av både blod og urin.

I den daglige driften er det satt fokus på å gi hver enkelt pasient og dyreeier både trygghet og optimal behandling ved hvert besøk. Sammenslåingen med AniCura vil bare forsterke denne arbeidsvisjonen.

”Alle gleder seg til samarbeidet med AniCura, det er både oppløftende og spennende. Det gir oss tilgang til ytterligere ekspertise og muligheter for egen kompetanseutvikling. Det styrker også vårt tilbud til kundene siden vi kan tilby dem et mer komplett tilbud av tjenester når vi nå inngår i et nettverk av dyresykehus og –klinikker med høyt kompetansenivå,” sier Morten Grøtterud, medstifter og veterinær ved Elverum Dyrehospital.

”Vi ønsker Elverum Dyrehospital varmt velkommen til AniCura. Klinikken har et sterkt rykte blant kunder og kollegaer for både faglig kvalitet og god kundebehandling, og er opptatt av kontinuerlig videreutvikling. Vi gleder oss til å jobbe videre sammen om å skape fremtidens veterinærmedisin,” sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med
Morten Grøtterud, daglig leder Elverum Dyrehospital, +47 907 51 867
Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge, +47 945 07 210

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.