Også dyr må på sykehus

Artikel Osloby 150405 
Foto: Rolf Øhman

Det er en vanlig dag på jobben ved Anicura Dyresykehus, og venteværelset fylles opp av eiere og dyr. Katteeier Linn Fredriksen har gått langt med Felix i buret for å komme frem til sykehuset.

"Han har vært mye syk og har kastet opp blod", sier hun. Felix, som er en korthåret orientaler, er inne hos veterinæren til hjerteutredning og ultralyd.

På venteværelset sitter også den franske bulldoggen Alfred sammen med eier Nicolai Skogstad. Alfred har fått en øyeskade. Han brummer, men er ikke sur. Det er slik han kommuniserer, sier Nicolai Skogstad. Nå kalles Alfred inn til sjekk hos veterinær og øyelyser Birgitte Grann Greve. Han tilbys en godbit før han skal opp på undersøkelsesbordet.

Veterinæren undersøker om skaden er helet tilfredsstillende ved å helle fluoriserende væske på øyet.

"Øyet så skikkelig stygt ut, men nå er det bedre", sier hun.

Les hele historien her.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.