Stjørdal Dyreklinikk slutter seg til AniCura

AniCura, som er ledende innen høykvalitativ veterinærmedisinsk behandling av selskapsdyr, innlemmer Stjørdal Dyreklinikk i gruppen og styrker dermed sitt veterinærmedisinske tilbud i Norge og Trøndelag. Sammenslåingen gir Stjørdal Dyreklinikk større muligheter for veterinærmedisinsk utvikling og fortsatt kompetanseheving, samt bedre forutsetninger for å ta i mot et stadig voksende antall dyr og dyreeiere.

Stjørdal Dyreklinikk ble grunnlagt i 1992 av veterinærene Per Jørgen Engum og Hege Jøntvedt Engum, og har ekspandert flere ganger under årenes løp. I dag tar de i mot ca. 12 000 pasienter per år. Klinikken, med sitt team bestående av seks veterinærer og åtte dyrepleiere og assistenter, var en av de første som ble sertifisert av Den Norske Veterinærforening.

Klinikken tilbyr svært høy kompetanse innen blant annet oftalmologi, odontologi, kardiologi og ortopedi, og Stjørdal Dyreklinikk er henvisningsklinikk for pasienter fra hele Norge. Det utføres blant annet kataraktoperasjoner, avanserte tannbehandlinger og artroskopi. I tillegg til eget laboratorium og digitalrøntgen, er klinikken utstyrt med to operasjonsrom, hvorav et er spesielt utrustet for ortopedisk kirurgi og øyekirurgi, samt et eget rom for tannbehandlinger.

”I AniCura finner vi de samme verdier som vi alltid har satt høyt. Kompetanse og utvikling, trygghet og omsorg er verdier vi kan stå inne for og som passer godt inn i vår filosofi. Vi ser også at AniCura kan bringe inn større faglig samarbeid på tvers av klinikker, noe som kan skape en mer spennende hverdag for de ansatte og på sikt gi et bedre tilbud til pasientene. I tillegg synes vi at det er viktig å ha en profesjonell eier i ryggen for å vokse videre”, sier Hege Jøntvedt Engum, daglig leder ved Stjørdal Dyreklinikk.

”AniCura ønsker Stjørdal Dyreklinikk hjertelig velkommen til AniCura. Klinikken har utviklet tung kompetanse innen flere fagområder gjennom mange år med målrettet og systematisk satsing, noe som gjør den til en viktig drivkraft innen spesialisert veterinærmedisin. Gjennom denne sammenslåingen skaper vi nå enda større muligheter for å fortsette utviklingen av høykvalitativ og spesialisert veterinærmedisinsk behandling i Norge”, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med
Hege Jøntvedt Engum, daglig leder Stjørdal Dyreklinikk, +47 748 40 090
Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge, +47 945 07 210

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.