AniCura ønsker Mandal Dyreklinikk velkommen!

Mandal Dyreklinikk slutter seg til AniCura

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærtjenester for smådyr, kjøper Mandal Dyreklinikk. Samarbeidet medfører at dyreklinikken får tilgang til AniCuras brede kompetansenettverk og styrker sitt dyrehelsetilbud.

Mandal Dyreklinikk ble etablert i 2004 av veterinærene  Aud Thelin og Thomas Nymoen. Klinikkens seks ansatte tar årlig imot ca 5000 pasienter fra Mandal og andre deler av Sørlandet.

I tillegg til et bredt poliklinisk tilbud på klinikken, tilbys dyreeiere og pasienter kirurgi, tannbehandling, røntgen- og ultralydundersøkelser. Klinikken er også ledende innen rehabilitering og hudsykdommer.  Thomas Nymoen er internasjonalt sertifisert rehabiliteringsterapeut for hunder (CCRP) og Aud Thelin mottar snart internasjonal sertifisering innen dermatologi (GPCD).  

I 2012 flyttet Mandal Dyreklinikk inn i nåværende lokaler nær Mandal sentrum.

Lokalene har høy standard, og består av tre undersøkelsesrom, en operasjonssal og et laboratorium. Klinikken har også en moderne rehabiliteringsavdeling med vanntredemølle og laserbehandling.

 – Vi ser fram til å bli en del av AniCura Norge og det faglige samarbeidet på Sørlandet. Dette setter oss i kontakt med enda flere dyktige kolleger som deler vår visjon. Dermed kan vi tilby våre kunder og pasienter enda bedre service og bredere kompetanse innen helse, sier daglig leder Thomas Nymoen.

 – Vi ønsker Mandal Dyreklinikk varmt velkommen. Deres kompetanse og høye ambisjoner vil bidra positivt til til AniCura-familien og, framfor alt, til våre kunder og pasienter på Sørlandet og i resten av Norge, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.