AniCura ønsker Mandal Dyreklinikk velkommen!

Mandal Dyreklinikk slutter seg til AniCura

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærtjenester for smådyr, kjøper Mandal Dyreklinikk. Samarbeidet medfører at dyreklinikken får tilgang til AniCuras brede kompetansenettverk og styrker sitt dyrehelsetilbud.

Mandal Dyreklinikk ble etablert i 2004 av veterinærene  Aud Thelin og Thomas Nymoen. Klinikkens seks ansatte tar årlig imot ca 5000 pasienter fra Mandal og andre deler av Sørlandet.

I tillegg til et bredt poliklinisk tilbud på klinikken, tilbys dyreeiere og pasienter kirurgi, tannbehandling, røntgen- og ultralydundersøkelser. Klinikken er også ledende innen rehabilitering og hudsykdommer.  Thomas Nymoen er internasjonalt sertifisert rehabiliteringsterapeut for hunder (CCRP) og Aud Thelin mottar snart internasjonal sertifisering innen dermatologi (GPCD).  

I 2012 flyttet Mandal Dyreklinikk inn i nåværende lokaler nær Mandal sentrum.

Lokalene har høy standard, og består av tre undersøkelsesrom, en operasjonssal og et laboratorium. Klinikken har også en moderne rehabiliteringsavdeling med vanntredemølle og laserbehandling.

 – Vi ser fram til å bli en del av AniCura Norge og det faglige samarbeidet på Sørlandet. Dette setter oss i kontakt med enda flere dyktige kolleger som deler vår visjon. Dermed kan vi tilby våre kunder og pasienter enda bedre service og bredere kompetanse innen helse, sier daglig leder Thomas Nymoen.

 – Vi ønsker Mandal Dyreklinikk varmt velkommen. Deres kompetanse og høye ambisjoner vil bidra positivt til til AniCura-familien og, framfor alt, til våre kunder og pasienter på Sørlandet og i resten av Norge, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.