Dyrlegene på Lilleaker blir en del av AniCura

Velkommen til AniCura!

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, utvider gruppen med Dyrlegene på Lilleaker. Samarbeidet styrker både dyreklinikkens og personalets forutsetninger for veterinærmedisinsk utvikling. 

Dyrlegene på Lilleaker er en velrenommert dyreklinikk på vestkanten av Oslo. Dyreklinikken ligger i unike kulturminnemerkede lokaler og ble grunnlagt i 2002. Klinikkteamet består i dag av fire veterinærer, to dyrepleiere og tre assistenter. 

Dyrlegene på Lilleaker er sertifisert av Den Norske Veterinærforening, et kvalitetsstempel som er tildelt færre enn 50 klinikker i Norge. Klinikken tilbyr profesjonell veterinærmedisin for smådyr på flere områder, f.eks. kirurgi, kardiologi, oftalmologi, dermatologi og odontologi. Både veterinærene og resten av personalet videreutdanner seg kontinuerlig så vel i Norge som internasjonalt. 

I bygningene på totalt 300 kvadratmeter finnes det moderne lokaler for kirurgi og poliklinisk virksomhet samt eget laboratorium. Dyrlegene på Lilleaker tar hvert år imot ca. 4 500 pasienter fra området Oslo/Bærum. 

Dyrlegene på Lilleaker betrakter samarbeidet med AniCura som en god mulighet for dyreklinikken og personalet til å ta neste steg i sin veterinærmedisinske utvikling. 

– Vi har lenge hatt god kontakt med AniCura Dyresykehus Oslo hvor vi henviser pasienter som har behov for veterinærer med spesialkompetanse. For oss føltes det viktig å finne en partner som vi trives med. Ved å bli en del av AniCura håper vi på en givende utveksling når det gjelder både kunnskap og drift. Vi ønsker å være en del av AniCuras etablerte nettverk når vi ruster oss for fremtiden, sier Torill Heggenes, daglig leder Dyrlegene på Lilleaker. 

– Dyrlegene på Lilleaker er hjertelig velkommen til vår familie. De har hele tiden satset på høy kompetanse og god service, og vi ser frem til å styrke vårt felles tilbud til dyreeiere gjennom dette samarbeidet, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.