Dyrlegene på Lilleaker blir en del av AniCura

Velkommen til AniCura!

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, utvider gruppen med Dyrlegene på Lilleaker. Samarbeidet styrker både dyreklinikkens og personalets forutsetninger for veterinærmedisinsk utvikling. 

Dyrlegene på Lilleaker er en velrenommert dyreklinikk på vestkanten av Oslo. Dyreklinikken ligger i unike kulturminnemerkede lokaler og ble grunnlagt i 2002. Klinikkteamet består i dag av fire veterinærer, to dyrepleiere og tre assistenter. 

Dyrlegene på Lilleaker er sertifisert av Den Norske Veterinærforening, et kvalitetsstempel som er tildelt færre enn 50 klinikker i Norge. Klinikken tilbyr profesjonell veterinærmedisin for smådyr på flere områder, f.eks. kirurgi, kardiologi, oftalmologi, dermatologi og odontologi. Både veterinærene og resten av personalet videreutdanner seg kontinuerlig så vel i Norge som internasjonalt. 

I bygningene på totalt 300 kvadratmeter finnes det moderne lokaler for kirurgi og poliklinisk virksomhet samt eget laboratorium. Dyrlegene på Lilleaker tar hvert år imot ca. 4 500 pasienter fra området Oslo/Bærum. 

Dyrlegene på Lilleaker betrakter samarbeidet med AniCura som en god mulighet for dyreklinikken og personalet til å ta neste steg i sin veterinærmedisinske utvikling. 

– Vi har lenge hatt god kontakt med AniCura Dyresykehus Oslo hvor vi henviser pasienter som har behov for veterinærer med spesialkompetanse. For oss føltes det viktig å finne en partner som vi trives med. Ved å bli en del av AniCura håper vi på en givende utveksling når det gjelder både kunnskap og drift. Vi ønsker å være en del av AniCuras etablerte nettverk når vi ruster oss for fremtiden, sier Torill Heggenes, daglig leder Dyrlegene på Lilleaker. 

– Dyrlegene på Lilleaker er hjertelig velkommen til vår familie. De har hele tiden satset på høy kompetanse og god service, og vi ser frem til å styrke vårt felles tilbud til dyreeiere gjennom dette samarbeidet, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.