Follo Dyreklinik slutter seg til AniCura

Veterinærmedisinsk utvikling lokker Follo Dyreklinikk til AniCura

AniCura, som er et av de ledende selskapene innenfor førsteklasses veterinærmedisinsk behandling, styrker sitt tilbud på Østlandet i Norge gjennom å innlemme Follo Dyreklinikk i Ski i gruppen. Gjennom sammenslåingen får dyreklinikken økte muligheter til satsing på veterinærmedisinsk utvikling og kvalitet. Follo Dyreklinikk ble grunnlagt i 1992 og har siden år 2000 vært lokalisert i moderne lokaler sentralt i Ski. Klinikken tar årlig imot 10 000 pasienter og er godkjent av Den norske veterinærforening. Teamet, som består av fire veterinærer og seks dyrepleiere, tilbyr spesialistkompetanse i hunde- og kattesykdommer samt spesiell kompetanse på blant annet odontologi, neurologi og dermatologi.Klinikkens lokaler rommer, ved siden av poliklinikk og behandlingsrom, tannbehandlingsrom, eget laboratorium, moderne røntgen- og ultralydutstyr, samt oppstallingsplass for dagpasienter. Operasjonssalen holder høy teknisk standard, med muligheter til både bløtvevskirurgi, endoskopi og ortopediske inngrep. Samtlige dyrepleiere har videreutdanning innen anestesi, noe som gir høy pasientsikkerhet i forbindelse med narkose og operasjon.Virksomhetssjef Harald Small, som i sitt virke for Den norske veterinærforening besøker mange dyresykehus og klinikker i ulike deler av Norge, har fått et veldig positivt inntrykk av AniCuras virksomheter. ”Det var først og fremst AniCuras fokus på veterinærmedisinsk utvikling, med muligheter for utdanning og god utveksling av teoretisk og praktisk kunnskap som gjorde at jeg ville bli en del av gruppen. AniCuras gode rutiner og systemer for kvalitetssikring er et stort pluss, og jeg har også en forhåpning om at vi i fremtiden sammen skal kunne bygge ut akuttpleien for selskapsdyr i regionen til samme nivå som i andre deler av Norge”, sier Harald Small.”Hele AniCura ønsker Harald og resten av teamet varmt velkommen. Follo Dyreklinikk står for en langsiktig satsing på kvalitet og faglig utvikling og en aktiv deltakelse i bransjefelleskapet. Dette er sentrale verdier også i AniCura, så vi ser virkelig frem til å jobbe sammen om å skape fremtidens veterinærmedisin”, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.