Follo Dyreklinik slutter seg til AniCura

Veterinærmedisinsk utvikling lokker Follo Dyreklinikk til AniCura

AniCura, som er et av de ledende selskapene innenfor førsteklasses veterinærmedisinsk behandling, styrker sitt tilbud på Østlandet i Norge gjennom å innlemme Follo Dyreklinikk i Ski i gruppen. Gjennom sammenslåingen får dyreklinikken økte muligheter til satsing på veterinærmedisinsk utvikling og kvalitet. Follo Dyreklinikk ble grunnlagt i 1992 og har siden år 2000 vært lokalisert i moderne lokaler sentralt i Ski. Klinikken tar årlig imot 10 000 pasienter og er godkjent av Den norske veterinærforening. Teamet, som består av fire veterinærer og seks dyrepleiere, tilbyr spesialistkompetanse i hunde- og kattesykdommer samt spesiell kompetanse på blant annet odontologi, neurologi og dermatologi.Klinikkens lokaler rommer, ved siden av poliklinikk og behandlingsrom, tannbehandlingsrom, eget laboratorium, moderne røntgen- og ultralydutstyr, samt oppstallingsplass for dagpasienter. Operasjonssalen holder høy teknisk standard, med muligheter til både bløtvevskirurgi, endoskopi og ortopediske inngrep. Samtlige dyrepleiere har videreutdanning innen anestesi, noe som gir høy pasientsikkerhet i forbindelse med narkose og operasjon.Virksomhetssjef Harald Small, som i sitt virke for Den norske veterinærforening besøker mange dyresykehus og klinikker i ulike deler av Norge, har fått et veldig positivt inntrykk av AniCuras virksomheter. ”Det var først og fremst AniCuras fokus på veterinærmedisinsk utvikling, med muligheter for utdanning og god utveksling av teoretisk og praktisk kunnskap som gjorde at jeg ville bli en del av gruppen. AniCuras gode rutiner og systemer for kvalitetssikring er et stort pluss, og jeg har også en forhåpning om at vi i fremtiden sammen skal kunne bygge ut akuttpleien for selskapsdyr i regionen til samme nivå som i andre deler av Norge”, sier Harald Small.”Hele AniCura ønsker Harald og resten av teamet varmt velkommen. Follo Dyreklinikk står for en langsiktig satsing på kvalitet og faglig utvikling og en aktiv deltakelse i bransjefelleskapet. Dette er sentrale verdier også i AniCura, så vi ser virkelig frem til å jobbe sammen om å skape fremtidens veterinærmedisin”, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.