Skien Dyreklinikk inn i AniCura-familien

AniCura fortsetter veksten med Skien Dyreklinikk. For dyreklinikken innebærer det nye muligheter til kunnskapsutveksling og veterinærmedisinsk utvikling samt en forsterket evne til å investere i videre ekspansjon.

Skien Dyreklinikk blir en del av AniCura 

Skien Dyreklinikk ble grunnlagt i 1977 og tar årlig imot ca. 5 500 pasienter fra hele Telemark fylke. Klinikken er optimert for veterinærmedisinsk virksomhet og det ble nylig investert i blant annet nytt laboratorium. I tillegg til å drive poliklinisk virksomhet holder klinikken høy kvalitet innenfor kirurgi, odontologi, dermatologi og indremedisin. Klinikken legger stor vekt på videreutdanning av alt personale, både i Norge og internasjonalt. 

Siden det nåværende teamet overtok virksomheten for to år siden, har kundetilstrømningen økt kraftig. Dyreklinikken ligger sentralt og lett tilgjengelig i et ekspansivt område av Telemark og dermed er det gode muligheter for ytterligere vekst. 

– På sikt kommer vi til å måtte utvide og vi ønsker alltid å forbedre oss. Derfor var valget av AniCura som partner enkelt. De tror på oss og vi synes at det er en utrolig spennende reise å bli en del av deres store nettverk. Vi tror på hva AniCura står for i form av verdier og profesjonalisme og ser frem mot å nyte godt av både kompetanseutveksling og struktur. Å være en del av AniCura er et kvalitetsstempel for oss. Vi henviser allerede pasienter til andre AniCura-virksomheter, så det blir en svært naturlig fortsettelse, sier Camilla Aschehoug Krogsrud, som er daglig leder ved Skien Dyreklinikk og har spesialisering innenfor atferdspsykologi. 

– Vi ønsker Skien Dyreklinikk hjertelig velkommen til AniCura-familien og er overbevist om at vi kan hjelpe dem med å fortsette sin sterke utvikling. Klinikken kombinerer internasjonal erfaring og systematisk kompetansebygging med et høyt servicenivå som det er tydelig at kundene setter pris på. Sammen med våre øvrige klinikker i området vil de utgjøre et sterkt team som sikrer et helhetlig tilbud til dyreeiere i Telemark og omegn, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.