Skien Dyreklinikk inn i AniCura-familien

AniCura fortsetter veksten med Skien Dyreklinikk. For dyreklinikken innebærer det nye muligheter til kunnskapsutveksling og veterinærmedisinsk utvikling samt en forsterket evne til å investere i videre ekspansjon.

Skien Dyreklinikk blir en del av AniCura 

Skien Dyreklinikk ble grunnlagt i 1977 og tar årlig imot ca. 5 500 pasienter fra hele Telemark fylke. Klinikken er optimert for veterinærmedisinsk virksomhet og det ble nylig investert i blant annet nytt laboratorium. I tillegg til å drive poliklinisk virksomhet holder klinikken høy kvalitet innenfor kirurgi, odontologi, dermatologi og indremedisin. Klinikken legger stor vekt på videreutdanning av alt personale, både i Norge og internasjonalt. 

Siden det nåværende teamet overtok virksomheten for to år siden, har kundetilstrømningen økt kraftig. Dyreklinikken ligger sentralt og lett tilgjengelig i et ekspansivt område av Telemark og dermed er det gode muligheter for ytterligere vekst. 

– På sikt kommer vi til å måtte utvide og vi ønsker alltid å forbedre oss. Derfor var valget av AniCura som partner enkelt. De tror på oss og vi synes at det er en utrolig spennende reise å bli en del av deres store nettverk. Vi tror på hva AniCura står for i form av verdier og profesjonalisme og ser frem mot å nyte godt av både kompetanseutveksling og struktur. Å være en del av AniCura er et kvalitetsstempel for oss. Vi henviser allerede pasienter til andre AniCura-virksomheter, så det blir en svært naturlig fortsettelse, sier Camilla Aschehoug Krogsrud, som er daglig leder ved Skien Dyreklinikk og har spesialisering innenfor atferdspsykologi. 

– Vi ønsker Skien Dyreklinikk hjertelig velkommen til AniCura-familien og er overbevist om at vi kan hjelpe dem med å fortsette sin sterke utvikling. Klinikken kombinerer internasjonal erfaring og systematisk kompetansebygging med et høyt servicenivå som det er tydelig at kundene setter pris på. Sammen med våre øvrige klinikker i området vil de utgjøre et sterkt team som sikrer et helhetlig tilbud til dyreeiere i Telemark og omegn, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.