Skien Dyreklinikk inn i AniCura-familien

AniCura fortsetter veksten med Skien Dyreklinikk. For dyreklinikken innebærer det nye muligheter til kunnskapsutveksling og veterinærmedisinsk utvikling samt en forsterket evne til å investere i videre ekspansjon.

Skien Dyreklinikk blir en del av AniCura 

Skien Dyreklinikk ble grunnlagt i 1977 og tar årlig imot ca. 5 500 pasienter fra hele Telemark fylke. Klinikken er optimert for veterinærmedisinsk virksomhet og det ble nylig investert i blant annet nytt laboratorium. I tillegg til å drive poliklinisk virksomhet holder klinikken høy kvalitet innenfor kirurgi, odontologi, dermatologi og indremedisin. Klinikken legger stor vekt på videreutdanning av alt personale, både i Norge og internasjonalt. 

Siden det nåværende teamet overtok virksomheten for to år siden, har kundetilstrømningen økt kraftig. Dyreklinikken ligger sentralt og lett tilgjengelig i et ekspansivt område av Telemark og dermed er det gode muligheter for ytterligere vekst. 

– På sikt kommer vi til å måtte utvide og vi ønsker alltid å forbedre oss. Derfor var valget av AniCura som partner enkelt. De tror på oss og vi synes at det er en utrolig spennende reise å bli en del av deres store nettverk. Vi tror på hva AniCura står for i form av verdier og profesjonalisme og ser frem mot å nyte godt av både kompetanseutveksling og struktur. Å være en del av AniCura er et kvalitetsstempel for oss. Vi henviser allerede pasienter til andre AniCura-virksomheter, så det blir en svært naturlig fortsettelse, sier Camilla Aschehoug Krogsrud, som er daglig leder ved Skien Dyreklinikk og har spesialisering innenfor atferdspsykologi. 

– Vi ønsker Skien Dyreklinikk hjertelig velkommen til AniCura-familien og er overbevist om at vi kan hjelpe dem med å fortsette sin sterke utvikling. Klinikken kombinerer internasjonal erfaring og systematisk kompetansebygging med et høyt servicenivå som det er tydelig at kundene setter pris på. Sammen med våre øvrige klinikker i området vil de utgjøre et sterkt team som sikrer et helhetlig tilbud til dyreeiere i Telemark og omegn, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.