Vant pris for Achievement of the year

30.-31. januar holdt AniCura Kick Off i Stockholm. 1200 glade medarbeidere var samlet, representanter fra over 100 klinikker og fra seks land. AniCura Dyreklinikken Sotra fikk en av hedersprisene.

"En hederspris for å ha gjort en stor innsats i AniCura, for å inkorporere AniCuras verdier i alt sitt arbeid, for sammen å dra lasset og vise at også små klinikker kan gjøre en forskjell for gruppen!"

Les mer på VNR, Vest næringsråd:

http://www.vnr.no/best-blant-hundre-klinikker/

og på vestnytt.no: 

http://www.vestnytt.no/aktuelt/Kara-til-beste-dyreklinikk-425015.html

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.