Vennesla Dyreklinikk blir med i AniCura-familien

Vi er glade over å ha fått enda en flott klinikk med på laget!

Vennesla Dyreklinikk ble etablert i 2004 under navnet Dyreklinikken Sør AS, men skiftet navn i 2007 da veterinær Kirsti Bjørndal overtok. I 2009 åpnet hun også en filial med poliklinisk virksomhet på Hornnes.

Vennesla Dyreklinikk har høy anseelse. Den er en av to smådyrklinikker på Sørlandet som er sertifisert av Den norske veterinærforeningen. Kirsti Bjørndal er spesialisert innen kardiologi og har blant annet fire års etterutdannelse fra European School of Advanced Veterinary Studies. Hun er også medlem av Norsk forening for veterinær kardiologi.

Klinikken består av ytterligere fem personer, og årlig tar de imot ca. 5000 pasienter. Pasienter henvises fra hele Sørlandet, først og fremst for utredninger innen kardiologi. Foruten kardiologi er klinikken spesialisert innen områdene odontologi og reproduksjon. Staben har også høy kompetanse innen kirurgi, indremedisin, dermatologi, laserterapi og adferdsterapi.

Vennesla Dyreklinikk ligger sentralt og er meget velutrustet. De moderne lokalene på 125 kvadratmeter rommer diagnostiske hjelpemidler som røntgen, EKG, ultralyd og maskiner for blodanalyse. Etikk og dyrevelferd har høyeste prioritet, og klinikken arbeider kontinuerlig med kvalitetssikring og videreutdannelse.

– I og med dette samarbeidet blir vi, som er en liten klinikk, del av noe større. Det gleder vi oss til. Vi tror at AniCuras store kompetansenettverk og høye kvalitet vil bidra vil at vi kan yte våre pasienter og kunder enda bedre behandling og service – nå og i fremtiden, sier Kirsti Bjørndal, som er daglig leder ved Vennessla Dyreklinikk.

– Vennesla Dyreklinikk ønskes svært varmt velkommen til AniCura. Dette er en veldrevet klinikk med høye ambisjoner som blir et positivt tilskudd til vår familie av dyresykehus og klinikker på Sørlandet og i Norge forøvrig, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.