Vennesla Dyreklinikk blir med i AniCura-familien

Vi er glade over å ha fått enda en flott klinikk med på laget!

Vennesla Dyreklinikk ble etablert i 2004 under navnet Dyreklinikken Sør AS, men skiftet navn i 2007 da veterinær Kirsti Bjørndal overtok. I 2009 åpnet hun også en filial med poliklinisk virksomhet på Hornnes.

Vennesla Dyreklinikk har høy anseelse. Den er en av to smådyrklinikker på Sørlandet som er sertifisert av Den norske veterinærforeningen. Kirsti Bjørndal er spesialisert innen kardiologi og har blant annet fire års etterutdannelse fra European School of Advanced Veterinary Studies. Hun er også medlem av Norsk forening for veterinær kardiologi.

Klinikken består av ytterligere fem personer, og årlig tar de imot ca. 5000 pasienter. Pasienter henvises fra hele Sørlandet, først og fremst for utredninger innen kardiologi. Foruten kardiologi er klinikken spesialisert innen områdene odontologi og reproduksjon. Staben har også høy kompetanse innen kirurgi, indremedisin, dermatologi, laserterapi og adferdsterapi.

Vennesla Dyreklinikk ligger sentralt og er meget velutrustet. De moderne lokalene på 125 kvadratmeter rommer diagnostiske hjelpemidler som røntgen, EKG, ultralyd og maskiner for blodanalyse. Etikk og dyrevelferd har høyeste prioritet, og klinikken arbeider kontinuerlig med kvalitetssikring og videreutdannelse.

– I og med dette samarbeidet blir vi, som er en liten klinikk, del av noe større. Det gleder vi oss til. Vi tror at AniCuras store kompetansenettverk og høye kvalitet vil bidra vil at vi kan yte våre pasienter og kunder enda bedre behandling og service – nå og i fremtiden, sier Kirsti Bjørndal, som er daglig leder ved Vennessla Dyreklinikk.

– Vennesla Dyreklinikk ønskes svært varmt velkommen til AniCura. Dette er en veldrevet klinikk med høye ambisjoner som blir et positivt tilskudd til vår familie av dyresykehus og klinikker på Sørlandet og i Norge forøvrig, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.