25 år i dyrenes tjeneste

Vi gratulerer!

Denne uken er det jubelstemning på AniCura Dyreklinikk Grimstad. De feier at det er 25 år siden de åpnet dørene. Ballonger og kake, gode tilbud og kunst på veggene er bare noe av det som møter de besøkende denne uken. Hele uken har de fokusdager med gratis konsultasjoner innen odontologi, oftalmologi, adferd, bevegelsessystemet og poter og klør.

Lørdag avslutter de feiringen med brask og bram og åpen dag. Det blir oppvisninger i lydighet og agility, gjeterhunder viser hva de er gode for, det blir raseparade og åpen klinikk.

Klinikken har vært en kjær lokalklinikk helt siden starten, da veterinær Magne Aartun var eneste medarbeider. I dag teller klinikken 14 ansatte og behandler ca. 7000 pasienter i året. De har hatt særlig fokus på odontologi, oftalmologi og ortopedi.

Gratulerer til Magne og den fantastiske gjengen på Grimstad! 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.