25 år i dyrenes tjeneste

Vi gratulerer!

Denne uken er det jubelstemning på AniCura Dyreklinikk Grimstad. De feier at det er 25 år siden de åpnet dørene. Ballonger og kake, gode tilbud og kunst på veggene er bare noe av det som møter de besøkende denne uken. Hele uken har de fokusdager med gratis konsultasjoner innen odontologi, oftalmologi, adferd, bevegelsessystemet og poter og klør.

Lørdag avslutter de feiringen med brask og bram og åpen dag. Det blir oppvisninger i lydighet og agility, gjeterhunder viser hva de er gode for, det blir raseparade og åpen klinikk.

Klinikken har vært en kjær lokalklinikk helt siden starten, da veterinær Magne Aartun var eneste medarbeider. I dag teller klinikken 14 ansatte og behandler ca. 7000 pasienter i året. De har hatt særlig fokus på odontologi, oftalmologi og ortopedi.

Gratulerer til Magne og den fantastiske gjengen på Grimstad! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.