Lag en nedkjølende is til din hund eller katt!

Varmt? Hvorfor ikke bytte ut et måltid med en deilig, hjemmelaget is? Her kommer tips til både is-laging og andre måter å kjøle ned en pesende firbeint venn!

Gode tips på solskinnsdager er å gi isbiter å leke med eller å putte isbiter i vannskålen. Liker hunden din vann, kan du spyle den med en slange (ikke høyt trykk), og la den "fange" strålen. Pass på at en del av vannet også havner i pelsen! 

Ellers kan man kjøpe kjølende matter, som kan være smarte å ha om hunden må ligge lenge alene hjemme på varme dager, eller til bilen. 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.