Lag en nedkjølende is til din hund eller katt!

Varmt? Hvorfor ikke bytte ut et måltid med en deilig, hjemmelaget is? Her kommer tips til både is-laging og andre måter å kjøle ned en pesende firbeint venn!

Gode tips på solskinnsdager er å gi isbiter å leke med eller å putte isbiter i vannskålen. Liker hunden din vann, kan du spyle den med en slange (ikke høyt trykk), og la den "fange" strålen. Pass på at en del av vannet også havner i pelsen! 

Ellers kan man kjøpe kjølende matter, som kan være smarte å ha om hunden må ligge lenge alene hjemme på varme dager, eller til bilen. 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.