Spesialister på programmet

I AniCura har vi en viktig visjon: Vi skal skape fremtidens veterinærmedisin – sammen. Derfor støtter vi hverandre, også gjennom videreutdanning.

– Vi har erfaring med at mange opplever det som utfordrende
å gjennomføre den offisielle spesialistutdanningen på smådyr i Norge. Derfor har vi satt sammen et program for våre veterinærer, som mentorerer og strukturerer utdanningsløpet, forteller Siri Sedberg, regionseder i AniCura.

Nå er seks kandidater i gang med AniCuras spesialistprogram. Sammen med en dedikert veileder skal gruppen samarbeide om alle fasene i spesialistutdanningen på smådyr, fra søknad til FU, journal- og artikkelskriving og til eksamensforberedelser.

– Målet er å bistå kandidatene med struktur og kompetanse i utdanningsløpet. Vi ønsker å bidra til et miljø med et strukturert gruppefellesskap, der presentasjoner, diskusjoner og veiledning foregår ved fysiske samlinger og digitale møter, sier Siri Sedberg.

Programmet er forankret i AniCuras verdigrunnlag, som fremhever kompetanse og utvikling som bærende for fremtidens veterinærmedisin. Det benytter Den norske veterinærforenings program for å bli spesialist i hunde- og kattesykdommer, og er tilgjengelig for kandidater som har minst to års heltids praksiserfaring med smådyr ved en AniCura-klinikk.

– Jeg har selv erfaring med at spesialistutdanningen er krevende å gjennomføre på egenhånd. Støtten og strukturen våre kandidater får i programmet er utrolig verdifull og vil gjøre det mye enklere å gjennomføre utdanningen innenfor normert tid. Vi har store forventninger til at dette skal bidra til å heve kompetansen på smådyr innen veterinærmedisinen i Norge, avslutter Siri Sedberg.

Sammen skaper vi fremtidens veterinærmedisin!

Les mer om vårt Graduate Program

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.