Gratis veterinærbehandling for dyr med vanskeligstilte eiere

Mange mennesker lever på kanten av samfunnet uten fast bopel, uten jobb, eller med problemer med stoffmisbruk. For dyreeiere i denne gruppen mennesker kan dyret være en stor trøst. Fido er en grunn til å komme seg opp og ut, Mons er en inspirasjon for å holde seg edru. Vi har møtt mennesker med sterke historier, der felles redning mellom dyr og menneske ofte står sentralt.

AniCura Dyreklinikk Grünerløkka

Forsikring og veterinærbesøk står ikke alltid først på pioriteringslisten når økonomien er skral, derfor har AniCura ved flere anledninger åpnet dørene for vanskeligstilte og deres dyr, og gitt tiltrengt veterinærbehandling gratis. 

Oppmøtet var enormt da AniCura Grünerløkka åpnet dørene for dyr med vanskeligstilte eiere i april 2016.

Vi fikk møte Rocko, Prince, Alma, Baby, Mini og mange flere fantastiske hunder og katter, samt tre rotter, og  alle hadde historier som rørte oss dypt. Alle fikk den behandlingen de hadde behov for, enten samme kveld eller i løpet av påfølgende uke. 

Tannrenser, tanntrekker, vaksiner, kloklipper og ørerenser. Mange av dyrene hadde noe de trengte litt hjelp med, og i tillegg fikk alle med seg godt fôr samt diverse utstyr hjem.  

Les hva Aftenposten skriver om saken: http://www.osloby.no/Stilte-opp-gratis-for-gatas-kjaledyr-8433090.html

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.