Hva er AniPlan?

Hva er AniPlan?

AniPlan er en helseplan. Gjennom et abonnement får du regelmessige helsesjekker, vaksinasjon, konsultasjoner og råd om kost, trening og pleie, samt gode rabattordninger. Alt er satt sammen til en pakkeløsning med månedlig innbetaling, som gjør det enkelt, trygt og økonomisk for deg som dyreeier. Vår målsetning er å gi deg som dyreeier de beste forutsetninger for at din hund eller katt skal få et langt og friskt liv gjennom god, forebyggende medisin.

Våre planer finnes i to ulike varianter; AniPlan Basis og AniPlan Pluss. Dette inngår i de forskjellige planene: 

 

Hund basis

Basisabonnementet inneholder helsekontroll m/ vaksine, helsekontroll m/ tannsjekk, og ubegrenset antall kloklipp og resepter. Er du AniPlan-medlem, får du også ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen. Les mer om appen her

Hund pluss

I tillegg til tjenestene over, får du også en ekstra konsultasjon, en blodprøve og en urinprøve på pluss-abonnementet. Denne planen anbefales blant annet til senior-dyr.

For nærmere beskrivelse av AniPlan hund, klikk her.

Katt basis

Med basis-abonnementet for katt får du helsekontroll m/ vaksine, helsekontroll m/ tannsjekk og ubegrenset med resepter. Er du AniPlan-medlem, får du også ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen. Les mer om appen her

Katt pluss

I tillegg til tjenestene over, får du med pluss-abonnementet en konsultasjon, en blodprøve, en SDMA-prøve (som oppdager tidlige tegn på nyresvikt) og en urinprøve. Pluss-planen anbefales for voksne katter. 

For nærmere beskrivelse av AniPlan katt, klikk her.

Som AniPlan-kunde får du dessuten:

 

*Utvalget varierer fra klinikk til klinikk

AniPlan® Pluss-kunder får også:

Send inn interesseskjema til din nærmeste klinikk, så kontakter vi deg. Du må komme inn på klinikken for å opprette avtale

AniPlan

Jeg er interessert i AniPlan til
Jeg er interessert i

Ved å registrere deg godkjenner du AniCuras personvernerklæring

 

Oversikt over tjenester i AniPlan:

Trenger man en vanlig dyreforsikring også?

AniPlan® inkluderer tjenester som skal være med på å legge til rette for god helse. AniPlan® er imidlertid ingen forsikring, og dekker ikke utgifter ved sykdom og ulykker. 

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker uforutsette hendelser, uansett om du velger AniPlan® eller ikke.