Hva er AniPlan?

Hva er AniPlan?

AniPlan er en helseplan. Gjennom et abonnement får du regelmessige helsesjekker, vaksinasjon, konsultasjoner og råd om kost, trening og pleie, samt gode rabattordninger. Alt er satt sammen til en pakkeløsning med månedlig innbetaling, som gjør det enkelt, trygt og økonomisk for deg som dyreeier. Vår målsetning er å gi deg som dyreeier de beste forutsetninger for at din hund eller katt skal få et langt og friskt liv gjennom god, forebyggende medisin.

Våre planer finnes i to ulike varianter; AniPlan Basis og AniPlan Pluss. Dette inngår i de forskjellige planene: 

 

Hund basis

Basisabonnementet inneholder en årlig helsekontroll m/ vaksine, årlig helsekontroll m/ tannsjekk, og ubegrenset antall kloklipp og resepter. Er du AniPlan-medlem, får du også ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen. Les mer om appen her

Hund pluss

I tillegg til tjenestene over, får du også en ekstra konsultasjon, en blodprøve og en urinprøve på pluss-abonnementet. Denne planen anbefales blant annet til senior-dyr.

For nærmere beskrivelse av AniPlan hund, klikk her.

Katt basis

Med basis-abonnementet for katt får du en årlig helsekontroll m/ vaksine, årlig helsekontroll m/ tannsjekk og ubegrenset med resepter. Er du AniPlan-medlem, får du også ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen. Les mer om appen her

Katt pluss

I tillegg til tjenestene over, får du med pluss-abonnementet en konsultasjon, en blodprøve, en SDMA-prøve (som oppdager tidlige tegn på nyresvikt) og en urinprøve. Pluss-planen anbefales for voksne katter. 

For nærmere beskrivelse av AniPlan katt, klikk her.

Som AniPlan-kunde får du dessuten:

 

AniPlan® Pluss-kunder får også:

Hva koster det? 

AniPlan Hund basis koster kr 149,- , AniPlan Pluss koster kr 329,- per måned.

AniPlan katt basis koster kr 105,- AniPlan pluss koster 329,- per måned. 

Trenger man en vanlig dyreforsikring også?

AniPlan® inkluderer tjenester som skal være med på å legge til rette for god helse. AniPlan® er imidlertid ingen forsikring, og dekker ikke utgifter ved sykdom og ulykker. 

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker uforutsette hendelser, uansett om du velger AniPlan® eller ikke.