Hva er AniPlan®?

AniPlan® er en helseplan. Gjennom et abonnement får du regelmessige helsesjekker, vaksinasjon, konsultasjoner og råd om kost, trening og pleie, samt gode rabattordninger. Alt er satt sammen til en pakkeløsning med månedlig innbetaling, som gjør det enkelt, trygt og økonomisk for deg som dyreeier. Vår målsetning er å gi deg som dyreeier de beste forutsetninger for at din hund eller katt skal få et langt og friskt liv gjennom god, forebyggende medisin.

Abonner på forebyggende pleie og god helse

AniPlan® er utviklet for at din hund eller katt skal ha det godt. Innholdet er satt sammen av våre veterinærer for å forebygge sykdom og lidelser, men også for å kunne oppdage disse i et tidlig stadium.

Hvordan fungerer det?

AniPlan innebærer at din hund eller katt følger en plan for å bevare god helse hele året, til en fast månedspris som betales via autogiro eller kredittkort. Siden det inneholder tjenester som er naturlig å bruke i løpet av ett år, har AniPlan 12 måneders avtaleperiode. Vilkårene for abonnementet kan du lese mer om her.

I planen inngår blant annet de viktigste undersøkelsene og vaksinasjonene som din veterinær vet at ditt kjæledyr har behov for. Du vil også få råd og veiledning om hvordan du selv kan være med på å forebygge problemer og sykdommer, og kan stille spørsmål om det du lurer på eller bekymrer deg for. Med AniPlan hjelper veterinæren, sammen med deg, ditt dyr med å få de beste forutsetningene for god helse og et langt liv. AniCuras forhåpninger er også at AniPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Våre planer finnes i tre ulike varianter; AniPlan Basis, AniPlan Pluss og AniPlan Valp/Kattunge. Dette inngår i de forskjellige planene:

Hund Basis

Basisabonnementet inneholder en årlig helsekontroll med vaksine, årlig helsekontroll med tannsjekk, ubegrenset med resepter og kloklipp ved behov.

Hund Pluss

I tillegg til tjenestene over, får du også med Pluss abonnementet 20% rabatt på tannrens, en konsultasjon, blodprøve og SDMA-prøve (som oppdager tidlige tegn på nyresvikt), samt urinprøve. Denne planen anbefales blant annet til hunder over 4 år.

Katt Basis

Med basis-abonnementet for katt får du en årlig helsekontroll med vaksine, årlig helsekontroll med tannsjekk, ubegrenset med resepter og kloklipp ved behov.

Katt Pluss

I tillegg til tjenestene over, får du med Pluss-abonnementet 20% rabatt på tannrens, konsultasjon, blodprøve og SDMA-prøve (som oppdager tidlige tegn på nyresvikt), samt urinprøve. Denne planen anbefales blant annet til katter over 4 år.

AniPlan Valp og Kattunge

AniPlan valp og kattunge inneholder de viktigste forebyggende helsetjenester til fast, lav månedspris. Du får alle anbefalte vaksiner til hund og katt, hjelp til kloklipptilvenning, helsesjekk, ettårskontroll og ubegrenset med besøk hos våre veterinærer i AniCura-appen.

Gi ditt nye familiemedlem en trygg og god start på livet.

Som AniPlan-kunde får du dessuten alltid

 • Ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen
 • 10% rabatt ved fôrkjøp fra våre leverandører Hill's, Royal Canin og Specific (utvalget kan variere hos klinikkene)
 • 10% rabatt ved kjøp av utstyr fra Non-Stop dogwear og Hurtta
 • Gebyrfritt direkteoppgjør ved bruk av forsikring*
 • Vektkontroll og ernæringsrådgivning
 • 30% rabatt på attestering av ormekur for utenlandsreise (medisinen kommer utenom)
 • 10% rabatt på tannrens (20% rabatt om du har Pluss abonnement)
 • 10% rabatt på kastrering og ID-merking av katt (20% rabatt om du har Kattunge abonnement)

*) Hvilke forsikringsselskap dette gjelder avhenger av hvilke avtaler klinikken har.

Sammen tar vi ansvar for helsen til din hund eller din katt, og gir den de beste forutsetninger for et langt og sunt liv.

Hva koster det?

AniPlan finnes i tre forskjellige planer; AniPlan Basis, AniPlan Valp/Kattunge og AniPlan Pluss med noe utvidet innhold. Snakk med personalet på klinikken om hvilken plan som passer best for din hund eller katt. Du tegner ditt AniPlan-abonnement hos AniCura. Første månedsavgift betaler du via faktura som sendes deg på e-post, deretter skjer videre betaling via autogiro eller bankkort.

 • AniPlan Hund
  • Basis: kr 189,- per måned
  • Valp: kr 309,-  per måned
  • Pluss: kr 369,- per måned
 • AniPlan Katt
  • Basis: kr 129,- per måned
  • Kattunge: kr 209,- per måned
  • Pluss: kr 369,- per måned

Prisen er rabattert for å gi deg lavere og mer forutsigbare veterinærkostnader gjennom hele livet til ditt kjæledyr. Regnet ut fra gjennomsnittspriser ved AniCura-klinikkene* utgjør dette en besparelse på minst 30% per år som AniPlan-kunde.

*)AniCuras klinikker opererer ikke med felles priser, så besparelsen er noe høyere på enkelte klinikker enn andre pga. forskjellige ordinærpriser.

Bindingstiden på abonnementet er 12 måneder (etter at 14 dagers angrefrist periode er over), og AniPlan kan sies opp ved kontraktsslutt eller fortsetter for ny 12 måneders periode. Dette er fordi AniPlan inneholder en rekke tjenester det er vanlig å bruke innenfor en 12 måneders periode. Oppsigelse sendes skriftlig til admin@aniplan.no eller direkte til din AniCura-klinikk.

Hvorfor AniPlan?

AniPlan® er utviklet for at din hund eller katt skal ha det godt. Innholdet er satt sammen av våre veterinærer for å forebygge sykdom og lidelser, men også for å kunne oppdage disse i et tidlig stadium. Sammen med den årlige vaksinen utfører veterinæren en helsekontroll der blant annet hud, pels, ører og tenner blir undersøkt. Om det oppdages eventuelle forandringer som kan tyde på at ditt dyr har smerter eller andre ubehag, vil du kunne avtale en videre behandlingsplan med din veterinær. Det viktigste av alt er at AniPlan® gir deg trygghet gjennom nær, regelmessig kontakt med kyndig dyrehelsepersonell, og økt bevissthet rundt din hunds eller katts helse.

AniCura-appen

I AniCura-appen velger du selv når du vil du vil treffe en AniCura-veterinær via chat, telefon eller videosamtale. Appen er en enkel måte å få både råd og omsorg, og veterinæren er aldri lengre borte enn mobiltelefonen din.

Du kan bruke appen:

 • når du ønsker rådgivning eller lurer på noe rundt ditt dyr, eller hvis du er usikker på om klinikkbesøk er nødvendig. Ved behov hjelper vi deg videre med henvisning til klinikk.  
 • Om du nylig har fått deg dyr og har spørsmål rundt ditt nye familiemedlem.  
 • Ved spørsmål om etterbehandling eller andre spørsmål som kan dukke opp etter besøk og/eller operasjon ved klinikk. 

Husk å si fra om du er AniPlan medlem, da har du ubegrenset med konsultasjoner I appen inkludert i abonnementet (bruk av App for ikke-medlemmer koster kr 349,- på dagtid og kr 599,- på kveldstid).

Les mer om appen her.

Trenger man en vanlig dyreforsikring også?

AniPlan® inkluderer tjenester som skal være med på å legge til rette for god helse. AniPlan® er imidlertid ingen forsikring, og dekker ikke utgifter ved sykdom og ulykker. 

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker uforutsette hendelser, uansett om du velger AniPlan® eller ikke.

Ubegrenset med konsultasjoner i AniCura-appen!

Første besøk i appen er gratis. Fri bruk for AniPlan-medlemmer. Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg og din firbente venn.
Les mer om appen

Vil du laste ned direkte?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.