Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Blodbank

Å få blodoverføring kan bety forskjellen på liv og død for et sykt eller hardt skadet dyr.

Ta kontakt med veterinær

Hvis du synes dette høres ut som symptomene kjæledyret ditt har, anbefaler vi at du tar kontakt med en veterinær for en konsultasjon.

Å få blodoverføring kan bety forskjellen på liv og død for en syk eller hardt skadet hund. Det hender en hund mister mye blod etter en ulykke eller i forbindelse med en operasjon, og noen sykdommer ødelegger dens egne blodceller eller kroppens mulighet til å produsere nytt blod. I slike tilfeller vil en pose blod fra en donor-hund kunne bli redningen. Flere av AniCuras dyresykehus har blodbanker og tilbyr blodoverføring både til hund og katt.

Blodprodukter gis intravenøst. Blodet som blir gitt, kommer fra friske hunder som stiller opp frivillig. Før, under og etter blodoverføringen overvåkes det mottagende dyret nøye. Dyrets temperatur, puls, pustefrekvens og slimhinnefarge kontrolleres etter et spesielt blodoverføringsskjema. Vil du lese mer om bloddonasjon, kan du gjøre det her. 

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.