Gledelig hundejul

Jul kan være moro for hele familien, inkludert ditt pelskledde familiemedlem! Det bugner gjerne av ny mat, dekorasjoner og mange besøkende. Vi gir deg våre beste juletips som hjelper deg å tilrettelegge for at både du og pelsklingen din kan nyte juletiden mer enn noen gang!

Skjem bort hunden din med julegodt!


Bak sunne kaker til hunden din. Enkelt og deilig! Her er oppskriften og instruksjonene: 1 dl Våtfôr til katt eller hund 1 dl Fullkornsmel 3 dl Havre 1 ts olivenolje 1 dl vann Kakekutter 1) Forvarm ovnen til 180°c 2) Bland alle ingrediensene (med unntak av vann) sammen i en bolle. 3) Tilsett nok vann til at deigen fester seg til én ball. Rør til det er stivt. 4) Rull ut. 5) Skjær med en utstikker. Stor kutter for den store hunden. Liten kutter for små hunder eller katter. 6) Legg på et stekebrett midt i ovnen 7) Stek i ca 15-20 minutter eller til de begynner å bli litt gyldenbrune. Oppbevar kakebitene i en lufttett beholder, og de kan holde seg i flere uker. Nyt!

Juletips for pelsklingen din

Ha en trygg jul med dine firbente venner

Vi vil dem så godt, de er så skjønne, det er vanskelig å sei nei! Men du gjør Fido en real bjørnetjeneste om du gir mat fra julemenyen. Og kanskje er det andre ting enn ribbe og pinnekjøtt som står øverst på ønskelisten? Snurr film for å se hva Fido og Mons EGENTLIG ønsker seg til jul!

Har du katt også?

Vi har masse gode juletips for Pus!
Les mer om kattejulen her
%

Gi hunden din en julegave med omtanke

Registrer pelsklingen din for AniPlan® i desember og få den første måneden gratis. Vi har ulike abonnement for store og små - alt for å gi hunden din det beste alternativet for sin helse. Dette er virkelig julegaven til hunden - eller eieren - som har alt!
Les mer om helseplan her

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.