AniCura Dyresykehuset Tromsø

Dyresykehuset Tromsø fungerer som en henvisningsklinikk for Nord-Norge.

Dyresykehuset er blant Norges best utstyrte for sykdomsutredning og videre behandling med eget laboratorium, CT, digitalt røntgen, ultralyd, EKG, egen tannklinikk, avansert operasjonsavdeling og rehabilitering med blant annet tredemølle og terapeutisk laser. Det nyeste tilbudet til pasientene våre er artroskopi, som vil kunne tilbys som en forlengelse av konvensjonell diagnostikk og leddkirurgi. Vi har også oppstallingsavdeling for hunder og katter med tilhørende fasiliteter, slik at dyr som skal utredes, opereres eller trenger overvåkning og behandling kan bo hos oss noen dager.

Ved klinikken tilbys spesialisttjenester, og vi fungerer som henvisningsklinikk for Nord-Norge. En av veterinærene er offentlig godkjent spesialist i sykdommer hos hund og katt, og alle veterinærene har spesialfelt de fordyper seg i som hjertelidelser, indremedisin, kirurgi, hud, rehabilitering og tannsykdommer.

Det er raskt og enkelt å komme til spesialist og utredning hos oss, og dyreeiere kan selvfølgelig også bestille time direkte uten henvisning fra annen veterinær.

Ring oss for akutte henvendelser på 77635035, eller send oss en e-post til tromso@anicura.no 

Velkommen til oss! 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.