Obs: Ny adresse

Vi har flyttet inn i nye toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo. Les mer her

Butikken vår

Riktig fôring og pleie kan både forebygge sykdom og plager og øke livskvaliteten til ditt dyr. Vi tilbyr kun nøye utvalgte produkter i vår butikk, og du får gode råd med på veien. Vi sleger Royal Canin, Hills og noen utvalgte Specific produkter, vi tar også imot bestillinger om det er noe spesifikt fôr dere trenger. Velkommen til butikken vår!

Vi vet hvor viktig riktige produkter er for støtte i behandlingen, som forebygging eller bare som kos og lek i hverdagen. I vår hyggelige butikk har vi et stort utvalg av kvalitetsprodukter til hund og katt. Vi har fôr til hund og katt fra Hill`s og Royal Canin og vi kan også bestille inn fôr fra Specific på etterspørsel.

Vi hjelper deg på veien til å finne det beste fôret for din hund eller katt, og har også et utvalg av godbiter, leker og annet å tilby. Velkommen inn! 

 

Har du spørsmål om ditt dyr?

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.