Butikken

Riktig fôring og pleie kan både forebygge sykdom og plager og øke livskvaliteten til ditt dyr. Vi tilbyr kun nøye utvalgte produkter i vår butikk, og du får gode råd med på veien. Velkommen til butikken vår!

AniCuras ernæringsråd har etter nøye gjennomgang valgt tre hovedprodusenter av kvalitetsfôr som vi samarbeider med. Vi kjenner dermed merkene meget godt og har stor kompetanse på dem, samtidig som vi vet at kvaliteten er utmerket og stabil. Disse fôrene er Royal Canin, Hill's og Specific.

I tillegg har vi et stort utvalg av godbiter og pleieprodukter. 

Vi har også mange forskjellige godbiter, bl.a. fra Carnilove, Alphaspirit, Whimzees og 8in1. I tillegg til vanlige godbiter har vi godbiter som også kan gis til fòrallergikere og hunder og katter som trenger å slanke seg.

Vi fører kattesand fra:

  • LitterPearls
  • EverClean

Kom gjerne innom dersom du trenger utstyr eller pleiemidler. Hvis du er på jakt etter noe spesielt som vi ikke har, kan vi forsøke å skaffe det. 

Har du spørsmål om ditt dyr?

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.