Stadig flere kattevennlige klinikker

Ikke alle dyr lunter logrende og glade inn på veterinærklinikken, og særlig katteeiere vet godt at det i blant kan være en prøvelse å få Pus med seg til den årlige vaksinen. Allerede når buret kommer frem hjemme kommer klørne ut, og livet blir vanskelig. Heldigvis er det flere klinikker som gjør seg ekstra flid for at katte-pasienter skal trives hos dem!

International Society of Feline Medicine har laget et program de kaller Cat Friendly Clinic. I programmet ligger det retningslinjer og råd for å gjøre klinikk-opplevelsen så god som mulig for både katter og katteeiere, og klinikker verden over må dokumentere at de har alt lagt til rette før de får bruke tittelen Cat Friendly Clinic. Man kan oppnå bronse, sølv eller gullnivå, alt ettersom hvor kattevenlig jobb man har gjort. Nå har vi flere Cat Friendly Clinics i AniCura, og vi gratulerer AniCura Ekeberg og AniCura Dyreklinikk Grimstad som begge har oppnådd sølvnivå.  Fra før har AniCura Kongsvinger Veterinærklinikk, AniCura Rising Dyreklinikk og AniCura Dyresykehuset Bergen Sør gullnivå.

Les mer om programmet og hva du som eier kan forvente av en kattevennlig klinikk her. 

På denne siden kan du også laste ned mye nyttig informasjon som kan gjøre din tur til veterinæren enklere, både hvordan du lettest frakter en stresset katt, medisinerer den og mye annet.  

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.