AniCura setter fokus på seniorer

Bestill en utvidet seniorundersøkelse i mars på alle våre klinikker. Les mer

Julekalender til pelsklingen – og deg

Vi tror at absolutt alle setter pris på litt ekstra kos og moro i mørketiden frem til julaften. Også de firbente. Hva med å overraske med en innholdsrik julekalender? Som du lager selv.

Vi må si det med en gang: Julekalendere til dyrene våre må ikke inneholde sjokolade. Men vi kan selvfølgelig friste med kalendergaver med godbiter!

Førjulstiden er forventningenes tid, som vi gjerne fyller med omtanke og varme for hverandre. Dyrene våre skal alltid ha sine daglige porsjoner med stell og kos, men det er gøy for både to- og firbente å gjøre adventstiden ekstra spennende med en daglig kalendergave.

Du kan enkelt lage en julekalender til pelsklingen – du kan jo starte med et lite utvalg av favorittgodbitene! Eller overraske med noen helt nye, som utfordrer smaksløkene og kanskje er gjemt slik at hodet får noe ekstra å bryne seg på? Sjekk ut hvordan du lager deilige hjemmelagde godbiter her.

Leker er gøy! Både nye som kan brukes igjen og igjen, eller rett og slett lek med deg. Gi av din egen tid, og lek litt ekstra med din firbente venn. Enkelt, og veldig givende for begge.

De praktiske gavene er kanskje kjedelige, men ikke for dyrene våre. Godt utstyr er viktig for trivselen og ikke minst helsa. Refleks redder liv, en god tursele sikrer fysisk utfoldelse og har dere forresten tannbørste til den firbente? Den daglige tannpussen er viktig for god munnhelse, dessuten er det hyggelig med felles rutiner.

🐶 Les mer om tannpuss på hund her

😺 Les mer om tannpuss på katt her

Husk at alle AniPlan-abonnenter har rabatt på utstyr fra Hurtta og Non-stop dogwear i klinikkbutikkene våre. Les mer om AniPlan her.

Jul med god samvittighet

Hverken Fido eller Mons kommer til å surmule hvis de ikke får julekalender. Det aller viktigste er at de får rause mengder med stell og kos gjennom hele året. Men pelsklinger trenger daglige doser med hjernetrim og mestring, og en julekalender kan trigge nysgjerrigheten med både innpakning og selve innholdet. Også er det veldig hyggelig å gjøre noe ekstra for de vi er glade i – julekalender er 24 dager med vinn-vinn for både dyr og oss mennesker.

God førjulstid!

Flere nyheter

 • Pass godt på din eldre firbeinte venn! AniCura setter fokus på seniorer

  Eldre kjæledyr har økt risiko for en rekke aldersrelaterte sykdommer. Regelmessige undersøkelser kan heldigvis avsløre skjulte lidelser og betydelig forbedre livskvaliteten for våre gamle venner. Hos AniCura har vi ekstra fokus på seniorkjæledyr og tilbyr utvidede seniorundersøkelser for tidlig oppdagelse og behandling av aldersrelaterte sykdommer.
   Les mer om dette
  • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

   Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
    Les mer om dette
   • Tur i snø og kulde

    I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.