Dyrlege for katt

Har katten din behov for å besøke en dyrlege? Hos oss kan du være trygg på at din katt får riktig pleie og rikelig med omsorg.

AniCura består av moderne dyresykehus og dyreklinikker med personlig nærhet. Våre dyrleger/dyrepleiere sørger for at katten din har det best mulig. Vi har hjulpet og behandlet millioner av hunder, katter og andre smådyr. Hos oss kan du stole på at du kommer til en dyrlege som både har høy kompetanse og som i tillegg har omsorg for din katt.

Når katten din er pasient hos oss i AniCura, vet vi at du overlater noe av det kjæreste du har i våre hender. Dette gjør oss ydmyke i jobben vår, og vi streber alltid etter at våre pasienter skal ha det best mulig.

Vår kompetanse er bred, og vi tilbyr et stort utvalg av medisinske og kirurgiske tjenester for katter. Dette omfatter alt fra forebyggende og basisbehandling til avansert diagnostikk, indremedisin, akuttmedisin, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsråd, samt nøye utvalgte typer dyrefôr og pleieprodukter.

Velkommen til oss i AniCura.

Finn en klinikk nær deg

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.