Veterinær

Har kjæledyret ditt behov for å besøke en veterinær? Hos oss kan du være trygg på at det kjæreste for deg får riktig pleie og rikelig med omsorg. Vi har veterinærer som klare for å hjelpe deg og din beste venn på over 40 ulike steder rundt i landet. Her kan du finne en veterinær nær deg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester, alt fra rutinesjekker til avanserte utredninger, behandlinger og kirurgi.

AniCura består av moderne dyresykehus og dyreklinikker med personlig nærhet. Våre veterinærer og dyrepleiere sørger for at ditt kjæledyr har det best mulig når de er på besøk hos oss. Våre veterinærer har hjulpet og behandlet millioner av hunder, katter og andre smådyr. Hos oss kan du stole på at du kommer til en veterinær som både har høy kompetanse og som i tillegg har omsorg for ditt kjæledyr.

Når ditt kjæledyr er pasient hos oss i AniCura, er vi fullt klar over at du overlater noe av det kjæreste du har i våre hender. Dette gjør oss som veterinærer ydmyke i jobben vår, og vi streber alltid etter at våre pasienter skal ha det best mulig.

Vår kompetanse er bred, og vi tilbyr et stort utvalg av medisinske og kirurgiske tjenester. Dette omfatter alt fra forebyggende og basisbehandling til avansert diagnostikk, indremedisin, akuttmedisin, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsråd, samt nøye utvalgte typer dyrefôr og pleieprodukter.

Like viktig som at dyret ditt får tilgang til den beste kompetansen og den nyeste teknologien, er det at både du og dyret ditt blir mottatt på en profesjonell og omsorgsfull måte. For våre veterinærer er viktig at du som dyreeier føler deg trygg på at kjæledyret ditt er i de beste hender når de besøker oss.

Våre veterinærer, dyresykepleiere og spesialister hjelper ditt kjæledyr med omsorg og høy profesjonalitet, fra sør til nord. Vi er din lokale veterinær. Velkommen til oss i AniCura.

Ta kontakt med veterinær

Før du besøker veterinæren

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.