Nytt og topp moderne sykehus åpnet i Oslo

Vi er likere våre firbente venner enn vi tror. I hvert fall når vi er syke og trenger behandling. Ved det nye dyresykehuset vårt i Oslo får alle den beste oppfølgingen. Som fortjent.

– Dette er et medisinsk senter med nesten alt av tjenester en hund eller katt vil trenge i løpet av et helt liv. Vi er veldig stolte av dette flotte sykehuset på Smestad i Oslo, sier Yngvild Portvik Hansen, klinikksjef ved AniCura Dyresykehus Oslo.

I løpet av seks måneder er cirka 3 000 kvadratmeter bygget om til et fullverdig behandlingssenter, som tilbyr alt fra vanlige vaksiner og helsekontroller til avansert kirurgi.

– Vi vokste rett og slett ut av de tidligere lokalene våre i Oslo, og etter nøye kartlegging av behov og brukere ble Hoffsveien 70C på Smedstad valgt som ny lokasjon. Det er sentralt rett ved Ring 3, lett å parkere og med kort vei til offentlig transport. Dessuten er det en fin tursti rett utenfor huset for hunder som trenger en luftetur, smiler Yngvild.

Nye AniCura Dyresykehus er ett av de mest moderne og største i landet, og i tillegg åpner en hyggelig dyreklinikk i samme bygning. Her kan Mons og Fido blant annet få tannrens, vaksiner, helsekontroll, øyelysning og ad/hd-røntgen. I tilknytning til poliklinikken ligger en dyrebutikk med kvalitetsutstyr og fôr.

– Alle de dyktige veterinærene, diplomatene, dyrepleierne og assistentene er med over i det nye senteret, og vi kommer til å jobbe i tett dialog mellom sykehuset og poliklinikken. Veterinærene våre har lang erfaring og dyptgående kompetanse med alt fra kreftbehandling til hjerteoperasjoner. Godt samarbeid gir god dyrehelse, avslutter klinikksjefen.

AniCura Dyresykehus åpnet 2. juni, og har åpent syv dager i uken. Fra  høsten av vil senteret ha døgnåpent. Sykehuset tilbyr behandling innen øye, tann, kirurgi, hjerte/kardiologi, indremedisin, kreft, akutt medisin og hud og allergi.

Ved det nye medisinske senteret skal det være trygt og godt å være både pasient og pårørende.

Vil du se de digitale åpnings-festen vår? Den ligger her! 

 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.