Nytt og topp moderne sykehus åpnet i Oslo

Vi er likere våre firbente venner enn vi tror. I hvert fall når vi er syke og trenger behandling. Ved det nye dyresykehuset vårt i Oslo får alle den beste oppfølgingen. Som fortjent.

– Dette er et medisinsk senter med nesten alt av tjenester en hund eller katt vil trenge i løpet av et helt liv. Vi er veldig stolte av dette flotte sykehuset på Smestad i Oslo, sier Yngvild Portvik Hansen, klinikksjef ved AniCura Dyresykehus Oslo.

I løpet av seks måneder er cirka 3 000 kvadratmeter bygget om til et fullverdig behandlingssenter, som tilbyr alt fra vanlige vaksiner og helsekontroller til avansert kirurgi.

– Vi vokste rett og slett ut av de tidligere lokalene våre i Oslo, og etter nøye kartlegging av behov og brukere ble Hoffsveien 70C på Smedstad valgt som ny lokasjon. Det er sentralt rett ved Ring 3, lett å parkere og med kort vei til offentlig transport. Dessuten er det en fin tursti rett utenfor huset for hunder som trenger en luftetur, smiler Yngvild.

Nye AniCura Dyresykehus er ett av de mest moderne og største i landet, og i tillegg åpner en hyggelig dyreklinikk i samme bygning. Her kan Mons og Fido blant annet få tannrens, vaksiner, helsekontroll, øyelysning og ad/hd-røntgen. I tilknytning til poliklinikken ligger en dyrebutikk med kvalitetsutstyr og fôr.

– Alle de dyktige veterinærene, diplomatene, dyrepleierne og assistentene er med over i det nye senteret, og vi kommer til å jobbe i tett dialog mellom sykehuset og poliklinikken. Veterinærene våre har lang erfaring og dyptgående kompetanse med alt fra kreftbehandling til hjerteoperasjoner. Godt samarbeid gir god dyrehelse, avslutter klinikksjefen.

AniCura Dyresykehus åpnet 2. juni, og har åpent syv dager i uken. Fra  høsten av vil senteret ha døgnåpent. Sykehuset tilbyr behandling innen øye, tann, kirurgi, hjerte/kardiologi, indremedisin, kreft, akutt medisin og hud og allergi.

Ved det nye medisinske senteret skal det være trygt og godt å være både pasient og pårørende.

Vil du se de digitale åpnings-festen vår? Den ligger her! 

 

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.