Verdens veterinærdag

I dag, lørdag 25. april, er Verdens veterinærdag – World Veterinary Day.

I år er temaet miljøvern og bærekraftighet. Hos AniCura jobber vi alltid for å finne de mest bærekraftige måtene å gi dyret ditt den beste behandlingen. For eksempel jobber vi kontinuerlig med å minske antibiotika-bruk, å redusere postoperative infeksjoner og vi har valgt grønn energi på alle våre norske klinikker. Vi velger også de mest bærekraftige rengjøringsmetoder, og jobber hele tiden for å ha de beste mulige vilkår for våre ansatte.

Du kan både være sikker på at dyret ditt får den mest profesjonelle og kjærlige behandlingen når du besøker oss, men også at vi alltid gjør det vi kan for å ivareta planeten vår – vi kaller det å minimere vårt klimamessige poteavtrykk! Les mer om våre bærekraftighets-tiltak her.

Happy World Veterinary Day!

Sasja2.png

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.