Verdens veterinærdag

I dag, lørdag 25. april, er Verdens veterinærdag – World Veterinary Day.

I år er temaet miljøvern og bærekraftighet. Hos AniCura jobber vi alltid for å finne de mest bærekraftige måtene å gi dyret ditt den beste behandlingen. For eksempel jobber vi kontinuerlig med å minske antibiotika-bruk, å redusere postoperative infeksjoner og vi har valgt grønn energi på alle våre norske klinikker. Vi velger også de mest bærekraftige rengjøringsmetoder, og jobber hele tiden for å ha de beste mulige vilkår for våre ansatte.

Du kan både være sikker på at dyret ditt får den mest profesjonelle og kjærlige behandlingen når du besøker oss, men også at vi alltid gjør det vi kan for å ivareta planeten vår – vi kaller det å minimere vårt klimamessige poteavtrykk! Les mer om våre bærekraftighets-tiltak her.

Happy World Veterinary Day!

Sasja2.png

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.