Hønefoss Dyrehospital inn i AniCura-familien

Vi ønsker Hønefoss Dyrehospital, velkommen!

Siden starten i 2011 har AniCura vokst raskt, og har nå en solid tilstedeværelse i 13 europeiske land. I februar signeres avtalen mellom Hønefoss Dyrehospital og AniCura.

 «I løpet av noen få år har 47 dyresykehus og dyreklinikker i Norge sluttet seg til AniCura. Vi er veldig stolte og glade over å kunne ønske Hønefoss Dyrehospital velkommen til oss. Klinikken er veletablert, kvalitetsorientert, og har et bredt tilbud. Vi styrker med dette vår evne til å tilby veterinærtjenester av høy kvalitet i regionen,» sier Azita Shariati, Group CEO AniCura 

I dag sysselsetter AniCura 7000 veterinærhelsepersonell, hvorav 2500 veterinærer, på mer enn 350 steder over hele Europa. Siden 2018 er AniCura en del av Mars Veterinary Healths familie av veterinærpraksiser.

 «Med Hønefoss Dyrehospital styrker vi tilbudet for kjæledyreiere på Østlandet ytterligere», sier Jørn Dreyer, daglig leder i AniCura Norge. «Hønefoss Dyrehospital har et godt rykte blant regionens dyreeiere og er en velkjent klinikk blant henvisende veterinærer og veterinærer i Norge generelt. De har et bredt og helthetlig faglig tilbud innen både indremedisin og kirurgi, akupunktur og rehabilitering inngår som en integrert del av behandlingstilbudet. De har et tverrfaglig og ambisiøst team som vil passe godt inn i AniCura-familien, og med sin gode geografiske plassering vil de bidra til å styrke AniCura lokalt og regionalt. Hønefoss Dyrehospital er kvalitetsorientert med fokus på å gi dyreeiere trygg veterinærbehandling av høy faglig standard, og har både DNV-sertifisering og godkjennelse som kattevennlig klinikk gjennom ISFM. AniCuras visjon er å tilby den høyeste veterinærmedisinske kvalitet og beste omsorg for dyr og dyreeier, og vi er stolte og glade over at Hønefoss Dyrehospital vil være med oss og bidra til å skape fremtidens veterinærmedisin.»  

«Dette er en milepæl for oss, og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt kapittel i dyrehospitalets historie», sier Stein Dahl og Elin Kristiansen ved Hønefoss Dyrehospital. De startet Hønefoss Dyrehospital i 2000 og har drevet klinikken på Hønefoss i nå 20 år.

«Vi har opplevd en stor utvikling av både klinikken og veterinærfaget samt bransjen generelt i løpet av disse årene, og har tenkt lenge og nøye over hva som er det beste for klinikken videre. Vi har landet på at ved å bli en del av AniCura vil vi inngå i et sterkt team av klinikker som tilbyr det aller beste til kjæledyra våre. AniCura er basert på mange av de samme verdiene som vi har, og vi er godt samstemte i hvordan vi ønsker å møte pasienter og eiere, samt i vårt fokus på å ta vare på ansatte og kolleger og fremstå i forhold til samfunnet rundt oss. De firbeintes beste vil stå i sentrum som tidligere, og vi er akkurat de samme menneskene som vil fortsette å ta godt vare på alle som finner veien inn døra vår. Som dyreeiere vet vi veldig godt hvordan det føles når kompisen er syk, og det er viktig for oss å være en trygg partner for dyreeiere når de trenger oss. Våre henvisende veterinærer i regionen rundt vil møte oss på samme måte som de alltid har gjort, og gjennom AniCura vil vi ha de beste forutsetninger til å fortsette å utvikle klinikken og det faglige tilbudet til alle i regionen.»

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.