AniCura ti år!

AniCura startet i 2011 som en liten bedrift med store drømmer. Ti år senere har vi den samme visjonen: Å skape fremtidens veterinærmedisin, sammen.

 

Vi startet i det små, men har vokst til å bli en av Europas ledende leverandører av høykvalitets veterinærmedisin. Som en del av Mars Veterinary Health, har vi fått et trygt og hjem og et felles formål om å skape en bedre verden for kjæledyr. I 2021 består AniCura av over 400 nøye utvalgte dyreklinikker og sykehus hvor vi behandler mer enn 3,3 millioner pasienter årlig.

Gjennom de siste årene har vi fokusert på å samarbeide og å dele kunnskap. I tillegg har vi gjort betydelige investeringer i våre anlegg og avansert utstyr. Vi har omfavnet digitale kanaler gjennom vår AniCura-app vi og tilbyr for tiden veterinærpleie online i flere land.

Hva skal skje de neste ti årene?

  • Vi vil vokse og utvikle oss enda mer med Mars Veterinary Health og styrke vår posisjon som en global leder innen veterinærpleie.
  • Vi vil være en sterk kraft innen bærekraftig veterinærpleie og spille vår rolle i å sikre en bærekraftig verden i generasjoner fremover.
  • Vi vil arbeide for å skape bedre arbeidsforhold, en organisasjon å være stolte av, og å være den foretrukne arbeidsgiveren.

    Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og hver enkelt en av dem spiller en viktig rolle. Det er deres skarpe sinn og store hjerter som har brakt oss dit vi er i dag. Innen 2021 er over, kommer vi til å være omtrent 10 000 medarbeidere – fra resepsjonister og administratorer til dyrepleiere og veterinærspesialister.

Vi har lagt ut på en lang reise, men vi når nye mål hele tiden, og i november 2021 feirer vi AniCura sitt 10-årsjubileum.

Vi blir litt bedre for hvert år. Hvert år hjelper vi flere dyr til et bedre liv, og hvert år gjør vi det med stolthet.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.