Sandnes Smådyrklinikk med i AniCura-familien

AniCura styrker sin tilstedeværelse på Vestlandet

Det er lenge siden det har vært noen form for familieforøkelse i AniCura Norge. Derfor er vi ekstra stolte av å annonsere at nok en klinikk i Rogaland, Sandnes Smådyrklinikk med klinikksjef Rune Christiansen i spissen, nå er en del av AniCura. 

Siden starten i 2011 har AniCura vokst raskt, og har nå en solid tilstedeværelse i 13 europeiske land. I dag ble avtalen mellom Sandnes Smådyrklinikk og AniCura signert, noe som markerer AniCuras første kjøp i Skandinavia på over ett år. 

I dag sysselsetter AniCura 7000 veterinærhelsepersonell, hvorav 2500 veterinærer, på mer enn 350 steder over hele Europa. Siden 2018 er AniCura en del av Mars Veterinary Healths familie av veterinærpraksiser.

 «Med Sandnes Smådyrklinikk styrker vi tilbudet for kjæledyreiere i Rogaland», sier Jørn Dreyer, daglig leder i AniCura Norge. «Rogaland er en veldig interessant region for AniCura, med stadig større etterspørsel etter veterinærtjenester av høy kvalitet. Sandnes Smådyrklinikk har et godt rykte blant regionens dyreeiere og er en velkjent klinikk blant henvisende veterinærer. De har et tverrfaglig og ambisiøst team som vil passe godt inn i AniCura-familien og bidra til å styrke AniCura lokalt. Vår visjon er å tilby den høyeste veterinærmedisinske kvalitet og beste omsorg for dyr og dyreeier, og vi er stolte og glade over at Sandnes Smådyrklinikk vil være med oss og bidra til å skape fremtidens veterinærmedisin»  

Les mer om gjengen i Sandnes på deres hjemmesider her: 

https://www.sandnes-smadyrklinikk.no

Velkommen om bord! 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.