Sandnes Smådyrklinikk med i AniCura-familien

AniCura styrker sin tilstedeværelse på Vestlandet

Det er lenge siden det har vært noen form for familieforøkelse i AniCura Norge. Derfor er vi ekstra stolte av å annonsere at nok en klinikk i Rogaland, Sandnes Smådyrklinikk med klinikksjef Rune Christiansen i spissen, nå er en del av AniCura. 

Siden starten i 2011 har AniCura vokst raskt, og har nå en solid tilstedeværelse i 13 europeiske land. I dag ble avtalen mellom Sandnes Smådyrklinikk og AniCura signert, noe som markerer AniCuras første kjøp i Skandinavia på over ett år. 

I dag sysselsetter AniCura 7000 veterinærhelsepersonell, hvorav 2500 veterinærer, på mer enn 350 steder over hele Europa. Siden 2018 er AniCura en del av Mars Veterinary Healths familie av veterinærpraksiser.

 «Med Sandnes Smådyrklinikk styrker vi tilbudet for kjæledyreiere i Rogaland», sier Jørn Dreyer, daglig leder i AniCura Norge. «Rogaland er en veldig interessant region for AniCura, med stadig større etterspørsel etter veterinærtjenester av høy kvalitet. Sandnes Smådyrklinikk har et godt rykte blant regionens dyreeiere og er en velkjent klinikk blant henvisende veterinærer. De har et tverrfaglig og ambisiøst team som vil passe godt inn i AniCura-familien og bidra til å styrke AniCura lokalt. Vår visjon er å tilby den høyeste veterinærmedisinske kvalitet og beste omsorg for dyr og dyreeier, og vi er stolte og glade over at Sandnes Smådyrklinikk vil være med oss og bidra til å skape fremtidens veterinærmedisin»  

Les mer om gjengen i Sandnes på deres hjemmesider her: 

https://www.sandnes-smadyrklinikk.no

Velkommen om bord! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.